Ekonomi

Evde bakım maaşı yatan iller şubat 2023! Evde bakım zamlı maaş ne zaman yatacak? 15 Şubat evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı alan vatandaşlar bu konudaki araştırmalarını hızlandırdı. İşte 15 Şubat evde bakım maaşı yatan iller!Zira evde bakım paraları her ay farklı tarihlerde ve farklı illerde ödemeler yapılmaktadır

Evde bakım maaşı yatan iller listesi her ay değişiklik göstermektedir. Zira evde bakım paraları her ay farklı tarihlerde ve farklı illerde ödemeler yapılmaktadır. Hasta, yaşlı, bakıma muhtaç ve bu kişilerin bakımlarını üstlenen kişilere ödenen evde bakım maaşı ayın 15’inden başlayarak ödenirken, hak sahipleri e-devlet evde bakım maaşı sorgulama ekranı üzerinden evde bakım paralarının yatıp yatmadığını sorgulayabiliyorlar. Peki Evde bakım zamlı maaş ne zaman yatacak? İşte 15 Şubat evde bakım maaşı yatan iller!

EVDE BAKIM PARALARI YATTI MI? EVDE BAKIM MAAŞI NE ZAMAN YATACAK?

Evde bakım paraları her ayın 15’inden başlayarak yatmaya başlıyor ve 31’ine kadar devam ediyor. Bu kapsamda 15 Şubat Çarşamba günü evde bakım maaşlarının yatırılmaya başlanması beklenmektedir.

15 ŞUBAT EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ BELLİ OLDU MU?

Evde bakım maaşları her il için belirlenen tarihlerde yatmaktadır. Şu ana kadar yani 15 Şubat evde bakım maaşı yatan iller listesi henüz yayımlandı. Yayımlanır yayımlanmaz haberimizde yer vereceğiz.

E-DEVLET İLE EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Evde bakım maaşlarının yatıp yatmadığı e-devlet üzerinden sorgulanarak öğrenilebiliyor. Evde bakım maaşı sorgulamak için öncelikle;

MESAJ YANİ SMS İLE EVDE BAKIM PARASI SORGULAMA NASIL YAPILMAKTADIR?

Maaşlarını Ziraat Katılım Bankası vasıtası ile alan hak sahipleri telefon mesajı ile (SMS) evde bakım maaşlarını araştırabilirsiniz.

Cep telefonun mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e mesaj (SMS) atılarak evde bakım parası sorgulaması kolaylıkla yapılabiliyor. Mesaj ile sorgulama yapıldığı zaman 1 SMS ücreti operatör tarafından tahsil edilmektedir.