29 / 04 / 2024

Evde bakım maaşı zamları peş peşe hesaplandı! Bakın hesaplara ne kadar yatırılacak!

Evde bakım maaşı zamları peş peşe hesaplandı! Bakın hesaplara ne kadar yatırılacak!

Evde bakım maaşı zamları pek çok kişi tarafından merak edilirken, söz konusu maaşlar ile ilgili hesaplamalar da peş peşe yapıldı. Bakın hesaplara ne kadar yatırılacak...



Pek çok kişi tarafından arama motorlarında sık sık araştırılan evde bakım maaşına ve diğer sosyal yardım ödemelerine ocak ayında ne kadar zam yapılacağı gündemdeki yerini koruyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, söz konusu maaşlar için farklı oranlar üzerinden hesaplamalar yapılıyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı merkala beklenen Eylül 2023 evde bakım maaşı ödemelerini geçtiğimiz günlerde hak sahibi vatandaşların hesaplarına peş peşe yatırmaya başladı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre pek çok kişi tarafından merakla beklenen ödemelerin ayın 30'una kadar tamamlanması bekleniyor.

Evde bakım maaşı zamları peş peşe hesaplandı! Bakın hesaplara ne kadar yatırılacak!

Edirnejethaber'in aktardığı detaylara göre, Ekim ayı evde bakım maaşı ödemelerinin de ayın 15'i ile 31'u arasında hesaplara yatırılması bekleniyor.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre merakla beklenen güncel ödeme tutarları ve zam gelişmeleri pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. İşte tam da bu çerçevede, temmuz ayında memur maaş katsayısına göre artış gösteren ve ağustos ayından itibaren 5 bin 97 TL olarak hesaplara yatırılan evde bakım maaşına, 2024 yılının Ocak ayında bir zam daha yapılacak.

Peki Ocak 2024 ev bakım maaşı ne kadar olacak? Evde bakım maaşı zamlarında son durum ne?


OCAK 2024 EVDE BAKIM MAAŞI

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, 2024 yılı Ocak ayı memur maaş zammı ile ilgili geçtiğimiz günlerde açıklamalar yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur maaşlarının yüzde 50’ye yakın oranda yükseltileceğini söylemişti.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, memur maaşlarına yüzde 50'ye yakın oranda bir zam beklenirken, memur maaş katsayısına göre sosyal yardım ödemeleri de zamlanacak. Yine paylaşılan detaylara göre, işte tam da bu kapsamda, yüzde 50'ye yakın bir artış olması halinde evde bakım maaşı ödemelerinin 7 bin TL ve 7 bin 500 TL arasında yükselmesi bekleniyor.

Tarım Kredi'de çaya indirim geldi: Duyanlar markete akın etti! İşte indirimin geçerli olduğu son tarih

Ege Koop Genel Başkanı Aslan: Konut kredileri zirve yaptı, konut destek paketi verilmeli!

2023 model Togg güncel fiyat listesi: Yerli otomobil ne kadar oldu? 


Geri Dön