Kent Haberleri

Evde bakım maaşlarında son dakika Haziran 2023 şoku geldi! Ödemeler bundan sonra resmen böyle yapılacak! Hemen bakın!

Evde bakım maaşları için resmen Haziran 2023 şoku geldi... Ödemeler bundan sonra böyle yapılacak... Hemen bakın...Söz konusu maaşlarla ilgili bir son dakika kararı geldi

Evde bakım maaşı ödemesi alanlara Haziran 2023 şoku geldi. Söz konusu maaşlarla ilgili bir son dakika kararı geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre, tek tek açıklanan bu son dakika kararı ile beraber evde bakım maaşı ödemeleri ile ilgili olarak bazı önemli değişiklikler de yapıldı. 

Sosyal destek ödemeleri ile ilgili olarak çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, evde bakım maaşı alan vatandaşlar için yeni bir yönetmelik de yayımladı.

Evde bakım maaşları için resmen Haziran 2023 şoku geldi... Ödemeler bundan sonra böyle yapılacak... Hemen bakın...

Evde bakım maaşları için resmen Haziran 2023 şoku geldi... Ödemeler bundan sonra böyle yapılacak... Hemen bakın...

Karar'ın aktardığı detaylara göre, evde bakım maaşı alan vatandaşlar için adeta bir son dakika değişikliği yapıldı. Söz konusu konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara  göre, Haziran 2023 evde bakım maaşı ödemeleri ile ilgili olarak bazı önemli değişiklikler de yapıldı. 

Paylaşılan detaylara göre, çalışmalarını sürdüren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, evde bakım maaşı alan vatandaşlar için son dakika yeni bir yönetmelik yayımlamıştı. Evde bakım maaşı alan vatandaşları yakından ilgilendiren söz konusu bu yeni düzenlemelere göre, evde bakım maaşı başvurusu, değerlendirme ve ödeme süreçlerinde de değişiklikler de yapıldı. 

Evde bakım maaşları için resmen Haziran 2023 şoku geldi... Ödemeler bundan sonra böyle yapılacak... Hemen bakın...

Evde bakım maaşları için resmen Haziran 2023 şoku geldi... Ödemeler bundan sonra böyle yapılacak... Hemen bakın...

EVDE BAKIM MAAŞI ALANLARA SON DAKİKA HAZİRAN 2023 ŞOKU

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Aile ve toplum temelli bakım anlayışı doğrultusunda, bireye odaklı hizmetler sunulmaya çalışılıyor. Verilen detaylara göre, evde bakım yardımı, sosyal yardım ve gündüz bakım hizmetleri gibi tamamlayıcı hizmetlerle aile yanında bakım da destekleniyor.

Pek çok kişinin yüzünü güldüren evde bakım maaşı da bu yardımlar arasında bulunnuyor. Maaşlar ile ilgili olarak yapılan son dakika açıklamasına göre, ihtiyaç sahibi engellilerin evde bakım yardımından yararlanabileceği bildirildi.

Yine söz konusu konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, yayımlanmış olan yönetmelik tarihinden önce evde bakım yardımı alan kişilerin ödemelerine devam edileceği belirtiliyor. Ayrıca söz konusu bu yardımdan yararlanma koşullarında hane geliri, sağlık durumu gibi değişiklikler de gözden geçirilecek. Yapılan bu yeni düzenlemelerle birlikte evde bakım maaşı alan vatandaşlar da söz konusu ödemelerle ilgili güncel açıklamaları takip etmesi gerekiyor.

“Engelli ve yaşlıları sosyal çevresinden ayırmayarak evde bakım görmesini sağlamak amacıyla” kişinin akrabalarına bağlanmış olan evde bakım aylığı ile ilgili yayımlanan bu yeni yönetmelikte aylık alabilmek için hane içinde kişi başına düşen gelirin asgari ücretin üçte ikisi olması şartı geçerliliğini hala korurken, gelir durumunun tespiti için oldukça detaylı maddeler mevcut.

Haziran 2023 Aile Destek Programı ile hesaplara tek tek 1.100 TL ve 1.250 TL yatırılacak! Bu paraları mutlaka alın!

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekimi ne zaman 2023? Arnavutköy Yenişehir Evleri kuralarında son dakika!

TOKİ'den aylık 4 bin 368 TL taksitle konut fırsatı! Resmen açıklanan bu başvuru tarihini sakın kaçırmayın!