Perakende

Evdema Maltepe Park'ta mağaza açtı!

İnşaat ve yatırım sektörüne 43 yıl önce Akatlar'da başlayıp, sonrasında şubeleşme çalışmalarıyla 10 mağaza açan Evdema, yoluna devam ediyor. Vitale ev aksesuarı markasıyla yaşam alanlarını renklendirecek.

İnşaat ve yatırım sektörüne 43 yıl önce Akatlar'da başlayıp, sonrasında şubeleşme çalışmalarıyla 10 mağaza açan Evdema, yoluna devam ediyor. Vitale ev aksesuarı markasıyla yaşam alanlarını renklendirecek. Bir evin ihtiyaç duyabileceği her türlü aksesuarı farklı model ve renk seçenekleriyle sunan markanın ilk şubesi 2015 yılında Arena Park'ta açılmıştı. İkinci mağaza da dün Maltepe Park'ta açıldı. 



Milliyet Cadde




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



43 yıllık geçmiş 


Ev dekorasyon mağazaları Evdema'nın markalaşma süreci; 43 yıl önce istanbul Akatlar'da başladı. Evdema Başkanı Kemal Çelik, şubeleşme çalışmaları ile 10 mağaza ve 25 bin metrekare showroom alanı ile yollarına devam ettiklerini söyledi. Çelik, "Evdema, sektörün ve tüketicilerin ihtiyaçları doğrultusunda markalaşmayı sürdürürken kendi markalarımızı oluşturma yolunda ilerliyoruz" diye konuştu. 


Yaşama renk katıyor 


Evdema'nın bu doğrultuda Vitale ev aksesuarı markasını oluşturduğunu ve yaşam alanlarına renk kattığını vurgulayan Kemal Çelik "Bir evin ihtiyaç duyabileceği her türlü aksesuarı farklı model ve renk seçenekleriyle birlikte sunarak evlerin modernleşmesine katkı sağlıyoruz. İlk şubemizi Kasım 2015'te İstanbul'da Arena Park'ta açtık. İkinci şubemizi ise yine İstanbul'da Maltepe Park'ta hizmete sunduk" dedi. 


Hedef 8 şube açmak 


Evdema'nın 2016 sonuna kadar Vitale ev aksesuar markasıyla alışveriş merkezlerinde (AVM) 8 şube açmayı hedeflediğini dile getiren Kemal Çelik şöyle devam etti: "Müşterilerimizle olan iletişimimizde devamlılık anlayışıyla hareket ediyoruz. Müşteri memnuniyeti için satış sonrası hizmetlerimiz doğrultusunda onların her türlü ihtiyacını karşılamayı çok önemsiyoruz." 


Posta




Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Evdema'nın markalaşma süreci; inşaat ve yatırım sektörüne 43 yıl önce Akatlar'da başlayıp, sonrasında şubeleşme çalışmaları ile 10 mağaza ve 25 bin m2 showroomları ile yoluna devam ediyor. Evdema şimdi de Vitale ev aksesuarı markasıyla yaşam alanlarına renk katıyor. Vitale, her türlü aksesuarı farklı model ve renk seçenekleriyle birlikte sunarak evlerinizin modernleşmesine katkı sağlıyor. İlk şubesini Kasım 2015'te Arena Parkta açan Evdema, ikincisini Maltepe Park'ta açarak halkla buluştu


Vatan