Ekonomi

Evi olmayan emekli kalmayacak! Emeklilere özel kredi!

Ev almanın hayalini kuran milyonlarca emekli bankaların kampanyalarını yakından takip ediyor. Tek maaşla geçinen ve ev almak isteyen emeklilere bankalardan güzel haber geldi. Bankalar emeklilere özel 2022 kampanyalarını tek tek açıklamaya başladı...Sektörlere yansıtılan olumsuzluklar zamlı fiyat artışı olarak yansıdı

Son zamanlarda altın piyasasında ve döviz kurlarında yaşanan olumsuz gelişmeler hemen hemen tüm sektörü etkiledi. Sektörlere yansıtılan olumsuzluklar zamlı fiyat artışı olarak yansıdı. Zamlardan en çok etkilenen sektörlerden biri de emlak sektörü oldu.

Ev alma hayalini gerçekleştirmek isteyen emekliler yüksek konut fiyatları karşısında zor durumda kaldı. Tek emekli maaşı ile geçimini sağlayan ve ev sahibi olmak isteyen emeklilere, yeni dönem itibari ile bankalar yardım elini uzattı. Bankalar için önemli bir konuma sahip olan emekli vatandaşlara 2022 kampanyalarını duyurarak, uygun geri ödemeli emekli konut kredisi hizmeti sunacaklarını açıkladılar.

Öte yandan emekliler 2022 emekli kredisi ile ilgili merak ettiklerini araştırmaya başladı. Emekli vatandaşlar, emeklilere konut kredisi veriliyor mu? Emekliler konut kredisi çebiliyor mu? Emeklilere konut kredisi şartları neler? Emeklilere konut kredisi veren bankalar hangileri? sorularının cevaplarını araştırıyor. 

İşte 2022 emekli konut kredisi veren bankalar...

2022 Emekli Kredisi Veren Bankalar

Emlak fiyatlarının her geçen ay artmasından kaynaklı olarak Bankalar, ev almak isteyen emekli vatandaşların yanlarında olduklarını göstermek için kampanya oluşturdu. Emekli kredisi hizmeti veren bankalar şu şekilde:

İşte ev sahibi olmak isteyen milyonlarca emeklinin kredi çekebilmesi için başvuru şartları...

2022 Emekli Kredisi Başvuru Şartları

2022 yılında kendi evinin sahibi olmak isteyen emekli vatandaşlar için emeklilik kredisi kampanyası düzenlediklerini duyuran bankalar, emekli kredisi başvuru koşullarını şu şekilde belirledi:

Egehabercom'da yer alan habere göre; Ziraat Bankası uygun faiz oranlı emekli konut kredisi hizmetiyle öne çıkıyor. Banka, sıfır konut alımı için talep edilen 100 bin TL kredi için ödeme tablosunu şu şekilde hazırladı:

Vade: 120 ay
Faiz: %1,29
Aylık taksit: 1.642,87 TL
Toplam ödenecek miktar: 197.144,39 TL

Emekliye geri ödemesiz nakit desteği! Başvuruda bulunan herkese 750 lira verilecek!

Emeklinin hesabına direkt yatacak! Başvurular başladı!

Emekliye müjde! Rakamlar açıklandı, maaşlar artıyor!

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Risk almak istemeyen kar satışa yöneldi!

Dolar ve Euro'da son durum!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?