Kent Haberleri

Evi yanan ailenin evini Bayraklı Belediyesi onardı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "'İnsanın girdiği her yere belediye hizmeti de girecek' parolasıyla, ayrım yapmadan çalışıyoruz. Dolayısıyla ilçemizde bulunan ihtiyaç sahiplerine de elimizden geldiğince yardımda bulunuyoruz" dedi


Bayraklı'da yaşayan ve ihtiyacı olan herkese eşit mesafede olarak, imkanlar dahilinde gerekli tüm desteklerin sağlandığını ve göreve geldiğinden bu yana bu uygulamanın düzenli olarak devam ettiğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Biz herkesin belediyesiyiz. 'İnsanın girdiği her yere belediye hizmeti de girecek' parolasıyla, ayrım yapmadan çalışıyoruz. Dolayısıyla ilçemizde bulunan ihtiyaç sahiplerine de elimizden geldiğince yardımda bulunuyoruz. Onların acılarını paylaşarak, destek olup, mutlu edebiliyorsak, bu bize yetiyor" dedi.


Başvurduk, geldiler

Bayraklı Belediyesi'nin desteği ile ayakta durduklarını belirten Mustafa Tetik, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Yatacak yerimiz de yoktu. Bayraklı Belediyesi'ne başvurdum ve hemen ekipler harekete geçerek eve gelip inceleme yaptı. Evimizi boyayıp, badanasını tamamladı. Tüm gerekli eşya, kıyafet hatta çocuklarımıza oyuncak yardımında bile bulundu. Bin liralık nakdi yardım da yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz."


Yeni Asır