27 / 04 / 2024

 ‘Evim olsun”  diyene Ziraat Bankası’ndan piyango gibi kredi! Faiz oranına gören inanamadı!

 ‘Evim olsun”  diyene Ziraat Bankası’ndan piyango gibi kredi! Faiz oranına gören inanamadı!

Ziraat Bankası’nın hazırladığı konut kredisi paketi, düşük faiz fırsatı ve uzun vade imkanıyla ev satın almak isteyenleri cezbediyor. Peki bankanın konut kredisinde faiz oranı ne kadar?  Taksit miktarı ne kadar, kaç aya kadar vade yapılıyor? İşte ayrıntılar…



Bir evi olsun isteyenlerin en fazla araştırdığı konuların başında  kredi faiz oranları geliyor. Ziraat Bankası’nın düşük faiz ve uzun vadeli konut kredisi paketi de ev arayanların ihtiyacına cevap veriyor.

Bankanın hazırladığı konut kredisi paketinde başvuru yapan müşterilerine tam 120 aya kadar vadeli ödeme olanağı sunuluyor.

 ‘Evim olsun”  diyene Ziraat Bankası’ndan piyango gibi kredi! Faiz oranına gören inanamadı!

Ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürmeleri için Ziraat Bankası’nın hazırladığı konut kredisi paketinde çekilebilecek kredinin tutarı,  seçilen evin fiyatına göre belirleniyor.

KREDİ MİKTARI EKSPERTİZ RAPORUNA GÖRE BELİRLENİYOR

Buna göre,  evin SPK lisanslı ekspertiz firmaları tarafından yapılan ekspertiz raporundaki değer üzerinden, BDDK tarafından tespit edilen azami kredi tutarlarına ya da oranlarına göre alınacak kredinin miktarı belirleniyor.

Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek yapılırken, gerekli görülen hallerde ek teminat talep edilebiliyor.  Bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası gibi sigortalar ve ürünler sunan Ziraat Bankası’nın Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş., konut ve zorunlu deprem sigortası ise Türkiye Sigorta A.Ş. tarafından sağlanıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön