28 / 04 / 2024

Evim Şahane programıyla tanınan meşhur Mimar Selim Yuhay hayatının aşkıyla evlendi

Evim Şahane programıyla tanınan meşhur Mimar Selim Yuhay hayatının aşkıyla evlendi

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.



Kanal D ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla tüm Türkiye'de adını duyuran mimar Selim Yuhay, ikinci evliliğini Burcu Öztektaş ile yaptı. İlk evliliğini Elvin Avidor ile yapan Yuhay, evlilik karelerini Instagram hesabından yaptı. "Biz Evlendik" mesajıyla eşiyle birlikte çekildikleri mutlu anların fotoğraflarını paylaşan Selim Yuhay'ın ilk evliliği 2005-2015 yılları arasında 10 yıl sürmüştü.

KANAL D TELEVİZYONUNDA 3 YIL SUNUCULUK YAPTI

Selim Yuhay,  Kanal D ekranlarında 2012 yılında yayın hayatına başlayan ve uzun süre gündüz kuşağında ilgiyle izlenen Evim Şahane programını 19 Ağustos 2015 tarihine kadar sürdürdü. Yuhay, 2016 yılında TV8'de yayınlanan Güle Güle Oturun programıyla ekranlara geri döndü ve program kısa sürede sona erdi. Daha 2021 yılında Kanal D'de Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim adlı programı sunmaya başladı ve program 23. bölümü ile yayından kaldırıldı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön