Ekonomi

Evim Şahane programıyla tanınan meşhur Mimar Selim Yuhay hayatının aşkıyla evlendi

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.İlk evliliğini Elvin Avidor ile yapan Yuhay, evlilik karelerini Instagram hesabından yaptı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla tüm Türkiye'de adını duyuran mimar Selim Yuhay, ikinci evliliğini Burcu Öztektaş ile yaptı. İlk evliliğini Elvin Avidor ile yapan Yuhay, evlilik karelerini Instagram hesabından yaptı. "Biz Evlendik" mesajıyla eşiyle birlikte çekildikleri mutlu anların fotoğraflarını paylaşan Selim Yuhay'ın ilk evliliği 2005-2015 yılları arasında 10 yıl sürmüştü.

KANAL D TELEVİZYONUNDA 3 YIL SUNUCULUK YAPTI

Selim Yuhay,  Kanal D ekranlarında 2012 yılında yayın hayatına başlayan ve uzun süre gündüz kuşağında ilgiyle izlenen Evim Şahane programını 19 Ağustos 2015 tarihine kadar sürdürdü. Yuhay, 2016 yılında TV8'de yayınlanan Güle Güle Oturun programıyla ekranlara geri döndü ve program kısa sürede sona erdi. Daha 2021 yılında Kanal D'de Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim adlı programı sunmaya başladı ve program 23. bölümü ile yayından kaldırıldı.

 

Yuhay Mimarlık isminde bir şirketi bulunan Selim Yuhay, 1994 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olduktan sonra dört ortakla beraber açmış oldukları mimarlık firmasından 2 sene sonra ayrılarak kendi firmasını kurdu.

ESKİ EŞE HIRSIZLIK TEŞEBBÜSÜNDEN 10 AY HAPİS CEZASI

Selim Yuhay'ın 10 yıl evli kaldığı balerin eşi Elvin Avidor, Sarıyer'de yaklaşık 4,5 yıl önce bir süpermarketten 151 liralık et çalmaya teşebbüs ettiği iddiasıyla 5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandı.

Mahkeme, sanık Avidor'u "Hırsızlığa teşebbüs" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırarak hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar vermişti.

 

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, 1 Kasım 2017'de İstinye Mahallesi'ndeki bir market zincirinde meydana gelmişti. Elvin Avidor'un daha önceden mağazalarından et hırsızlığı yaptığını güvenlik kamerasından tespit eden market görevlileri, olay günü gelen Avidor'u takibe almıştı. Avidor'un jet ödeme adı verilen kasiyer bulunmayan ödeme noktasından çıkış yaptığı sırada durdurulduğu ve aldığı 25 parça ürünün ödemesini yaptığı, ancak üç paket etin parasını ödemediği tespit edilmişti. Elvin Avidor, 15 senedir aynı marketten alışveriş yaptığını unutkanlık sonucu böyle bir durum yaşandığını söylemişti. Gözaltına alınan Elvin Avidor, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı.