29 / 04 / 2024

Evim Yüksekdağ iletişim!

Evim Yüksekdağ iletişim!

Firma: Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

Proje: Evim Yüksekdağ

Evim Yüksekdağ iletişim için 444 9 540 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede 50 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.



İnşaat alanı 64 bin metrekareden oluşan  Evim Yüksekdağ  Residence'de 363 adet konut ve 9 adet mağaza mevcut. Proje  Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.  imzası ile yükseliyor. 


Evim Yüksekdağ iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 9 540. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede dairelerin alanları 90 metrekare ile 148 metrekare arasında değişiyor. 


Fiyatların henüz netleşmediği Evim Yüksekdağ Esenyurt'ta 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projenin ticaret alanı 2 bin metrekare, peyzaj alanı ise 7 bin metrekare olarak belirtiliyor. 


50 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabilen Esenyurt Evim Yüksekdağ'da teslimlerin Haziran 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 11 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. 


Evim Yüksekdağ Konutları'nda kapalı otopark, yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, güvenlik, çocuk oyun alanları, süs havuzu ve sauna gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. Proje 3 bloktan meydana geliyor. 

19 soruda Evim Yüksekdağ projesi!

Evim Yüksekdağ Esenyurt adres: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:49 Esenyurt / İSTANBUL


Evim Yüksekdağ iletişim

Tel:  444 9 540

Web: www.evimyuksekdag.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön