Proje Güncel

Evim Yüksekdağ Yeşilkent!

Evim Yüksekdağ projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 225 bin liradan başlıyor. Esenyurt Yeşilkent'te yükselen Evim Yüksekdağ projesinde 363 daire ve 9 dükkan bulunuyor...


11 bin metrekare arsa alanında inşa ediliyor olan Evim Yüksekdağ projesi Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından, İstanbul Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi'nde yükseliyor.


Evim Yüksekdağ Yeşilkent projesi 20 katlı iki blok, 21 katlı bir blok olmak üzere üç blok olarak tasarlandı. Evim Yüksekdağ projesinde 363 adet daire ve 9  dükkan yer alıyor. Projede 2 bin metrekare ticari alan yer alıyor.


Evim Yüksekdağ Yeşilkent projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Evim Yüksekdağ Yeşilkent daire fiyatları 2+1'lerde 225 bin liradan, 3+1'lerde 340 bin liradan başlıyor.


Evim Yüksekdağ Yeşilkent projesinde 2+1 daireler 90 metrekare ile 123 metrekare, 3+1 daireler 142 metrekare ile 148 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Evim Yüksekdağ Yeşilkent projesi Nazım Hikmet Bulvarı üzerinde yer alıyor. 


7 bin metrekare peyzaj alanının yer aldığı Evim Yüksekdağ Yeşilkent projesinde spor alanları, çocuk oyun alanı, Türk hamamı, fitness, kapalı yüzme havuzu, sauna gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Evim Yüksekdağ satış ofisi!

Evim Yüksekdağ Evleri adres: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:49 Esenyurt / İSTANBUL



Evim Yüksekdağ Yeşilkent iletişim

Tel:  444 9 540

Web: www.evimyuksekdag.com 

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com