Genel

Evimetal, inox teknik profillerle yenilikçi ürünler sunuyor!

Evimetal inox teknik profiller, seramik kaplamaların dış köşe ve bitiş detayları için yüksek kalite paslanmaz çelikten üretiliyor. Inox teknik profiller farklı detay ve yüzey alternatifleriyle uzun ömürlü,

Türkiye'deki en eski paslanmaz çelik üretim ve tasarım firmalarından biri olan EVİMETAL, üretimini yaptıgı duş kanalları, lineer yer süzgeçleri, dekoratif ve teknik profilleri, paslanmaz radyatör ve havlu panlarıyla yenilikçi ve kaliteli ürünleri kullanıcılarına sunarak mekanlara kalite katıyor. Evimetal inox teknik profiller, seramik kaplamaların dış köşe ve bitiş detayları için yüksek kalite paslanmaz çelikten üretiliyor. Inox teknik profiller farklı detay ve yüzey alternatifleriyle uzun ömürlü, ve estetik çözümler sunuyor.

Ürün çeşitleri :
- Merdiven bitiş profili - Kare ve Yuvarlak köşe profili
- L dış kenar bitiş profili - Harici ve Dahili köşe koruma profilleri

Yüzey : Satine – parlak – ayna (titanyum kaplama ) altın – bronz yüzey seçenekleriyle üretiliyor. Evimetal tüm ürünlerinde 1. Sınıf sertifikalı 304 kalite paslanmaz çelik kullanıyor.

Uygulama Alanları: Konutlar, oteller, eğitim kurumları, alışveriş merkezleri, sosyal tesisler, spor salonları, havaalanları, sağlık kuruluşları, restoran, kafeterya ve havuzlar.
Bilgi İçin: +90 212 475 84 88