Konut

Evimiz Kocaeli'de 2. etap satışları başladı! 99 bin liraya!

Evimiz Kocaeli” projesinde, gösterilen yoğun ilgi ve oluşan yüksek talep üzerine ikinci etap konutların satışına planlanandan önce başlandı

70 yıla yaklaşan tarihiyle Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın Kocaeli’de hayata geçireceği 936 konutluk “Evimiz Kocaeli” projesinde, gösterilen yoğun ilgi ve oluşan yüksek talep üzerine ikinci etap konutların satışına planlanandan önce başlandı.360 konutluk ilk etabın büyük bir bölümünün satıldığı projenin ikinci etabında264 konut satışa sunuluyor.

İkinci etap konutların pek çoğu, 2 bin metrekarelik göletin çevresinde bulunan bloklar ile arazinin yüksek kesiminde konumlandığı için körfez ve şehir manzarasına hakim bloklarda yer alıyor. İkinci etaba yönelik yüksek talep oluşmasında ve pek çok kişinin ikinci etabın satışa açılmasını beklemesinde, yeni konutların bu özellikli konumlarının da etkisi bulunuyor. Pekdemir İnşaat, ilk etapta olduğu gibi, ikinci etapta da ekonomik fiyat uygulamasını devam ettirecek.

İkinci etap konutların satışa sunulmasına ilişkin bir açıklama yapan Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, Kocaeli halkının yoğun ilgisiyle ilk etap satışlarının çok başarılı geçtiğini belirterek, “İlk etap konutların büyük bölümü hızla satılınca pek çok müşterimiz ikinci etabın bir an önce satışa sunulmasını talep ettiler. İkinci etaptaki konutların özellikli konumları da ayrı bir cazibe nedeni oldu. Pek çok konut gölet kenarındaki bloklarda. Pek çoğu da körfez ve şehir manzaralı. Biz de müşterilerimizin talep ve beklentilerini dikkate alarak ikinci etap konutları daha fazla bekletmeden satışa sunduk. Şimdi, ilk etaptan kalan az sayıda konutla ikinci etaptaki 264konutun satışını birlikte yapacağız” dedi.


evimizkocaeli.com