Advertorial

Evimiz Kocaeli'de ödemeyi 10 yılda sıfır faizle yapın!

Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Pekdemir İnşaat’ın 70’inci yıl gurur projesi Evimiz Kocaeli’de başlattığı inanılmaz kış kampanyası yoğun ilgi görüyor. Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.


Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak.


Evimiz Kocaeli’deki yaşamın bir parçası olmak isteyenleri, kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.


‘10 Yıl Boyunca Hiç Faiz Ödemesi yok’

936 konutluk Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesinde dairelerin yüzde 90’ının satışı tamamlandı ve konut sahiplerine teslim edildi. Geriye kalan yüzde 10’luk bölüm için başlatılan kampanyada yeni evinize hemen taşınabilecek ve bu kusursuz yaşamın bir parçası olabileceksiniz.

Bu yıl 72’inci yaşını kutlayan, Türkiye’nin en köklü, Kocaeli’nin en saygın inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın geliştirdiği  Evimiz Kocaeli  projesinde yaşam başladı.


Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesinde sınırlı bir süre için başlatılan kış kampanyası yoğun ilgi görüyor. Bu kampanya kapsamında, Evimiz Kocaeli’de ev sahibi olmak isteyenlere çok büyük avantaj sağlayan bu ödeme modeli ile 6 ya da 10 yılda sıfır faiz ödeniyor.


“10 Yıl Sıfır Faiz” sloganlı kampanyada, ev sahibi olmak isteyenler, seçtikleri ödeme modeline göre 6 ya da 10 yıl boyunca hiç faiz ödemeyecekler, üstelik yeni evlerine hemen taşınabilecekler. Evimiz Kocaeli’nin kısıtlı bir süre için sunduğu bu ödeme modeli Kocaeli’de bir ilk. Ev sahibi olmak isteyenlere büyük bir kolaylık sağlayan bu fırsat sayesinde evinize hemen taşınıp, kredilerinizi kira öder gibi üstelik sıfır faizle ödemeye başlayacaksınız. Yüzde 30 peşinat ödemesi yapanlar için 6 yıl sıfır faiz, yüzde 50 peşinat vermek isteyenler için de 10 yıl sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Böylece ev sahibi olmak isteyenler,  Evimiz Kocaeli  gibi Pekdemir kalite ve güvenini çok ekonomik koşullarda sunan bu benzersiz projede, ev sahibi olma fırsatı yakalayabilecekler. 936 konutluk bu görkemli projede ev sahibi olarak, Evimiz Kocaeli’nin sunduğu 

mutlu, konforlu ve güvenli yaşamın bir parçası olacaklar. Mert Pekdemir: Pekdemir İnşaat’ın gücüyle ürettiğimiz bu çok iddialı kampanyaya gösterilen yoğun ilgiden memnunuz.


Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “70’inci yıl gurur projesi” olarak tanımladığı  Evimiz Kocaeli  projesi kapsamında, ev sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylık sağlayan bu çok avantajlı ödeme modeline gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi.


www.evimizkocaeli.com