Perakende

Evini yenileyecekler bu habere dikkat! Şahane Eylül indirimi Koçtaş’ta! Tüm fiyatlar indi…

Yapı ve malzeme ürünlerinin satışını yapan Koçtaş yapı marketleri Eylül ayı itibariyle pek çok ürünü indirime soktu.Evinizin vazgeçilmezi kitaplıktan mutfakta yemeklerinize tat katan airfryera, perdeden gardıropa yüzlerce üründe hesaplı fiyatlar Koçtaş marketlerde sizi bekliyor

‘Şahane Eylül Kampanyası’ adı altında indirime giden Koçtaş’ta aklınıza gelebilecek her alanda indirim mevcut. Evinizin vazgeçilmezi kitaplıktan mutfakta yemeklerinize tat katan airfryera, perdeden gardıropa yüzlerce üründe hesaplı fiyatlar Koçtaş marketlerde sizi bekliyor.

İndirimlerden faydalanmak için tek yapmanız gereken Koçtaş mağazalarını ziyaret etmek ve web sitesi üzerinden online sipariş vermek. Ürünler hakkında detaylı bilgileri online alışveriş yaparken kolaylıkla temin edebilirsiniz. Özellikle piyasadaki fiyat artışları nedeniyle pek çok vatandaş evini yenilemeye, kaliteli çeşit çeşit ürüne sahip olmaya korkar oldu. Diğer pek çok yapı veya ev tekstili marketleri ve online alışveriş siteleri gibi Koçtaş’ta Eylül ayına indirimlerle girerek tüketiciyi hesaplı alışverişle buluşturuyor.

Peki hani ürünler Koçtaş’ta indirime girdi? İşte Koçtaş Şahane Eylül fiyat listesi…

Ayrıntılı Bilgi: Şahane İndirimler Eylül | Koçtaş (koctas.com.tr)