Genel

Evita müzikali, Ağaoğlu sponsorluğuyla bu ay İstanbul'da!

 Evita müzikali dünyanın dört bir yanında sahneleniyor. Bu muhteşem şov 12-24 Nisan tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde sanatseverlerle buluşacak. Andrew Lloyd Webber ve Tim Riceın klasikleşmiş müzikallerinden 'Evita' bu ay İstanbula geliyor

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun konaklama sponsoru olduğu Evita müzikali, 12-24 Nisan tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde sahnelenecek...

Arjantinin eski devlet başkanlarından Juan Peronun karısı Eva Peronun sıfırdan başlayarak azizelik noktasına çıktığı hayatını anlatan müzikal, uzun yıllardır dünyanın dört bir yanında sahneleniyor. Müzikalin Madonna ve Antonio Banderasın rol aldığı film versiyonundan çok etkilenmiştim. Madonna Eva Peron rolünde inanılmazdı. Evitanın birçok önemli sanatçı tarafından seslendirilen dünyaca ünlü şarkısı 'Dont Cry For Me Argentina'yı öyle bir söylemişti ki dinlerken ağlamayanı dövseler yeridir! Bu muhteşem şovu sahnede izlemek şimdi kısmet olacak. Büyük bir sabırsızlıkla beklediğim gösteri, 12-24 Nisan tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde 16 kez sanatseverlerle buluşacak. Ayağımıza kadar gelmişken katiyen kaçırılmaz!

ÖZEL BiR ADAM

Bazı insanların gerçekten özel yaratıldığına inanıyorum. Onlardaki farklı ışık ilk bakışta anlaşılır, karşısındakileri anında etkisi altına alır. Kemal Doğulu işte böyle bir isim. '10 parmağında 10 marifet' lafı tam da onun için söylenmiş. İmaj makerlık, fotoğrafçılık, yönetmenlik, şarkıcılık derken elini attığı her işi kusursuz yapıyor. Üstelik bu işlerin hepsi başlı başına zor ve yüksek yetenek gerektiriyor. İlk albümü 'Ters Köşeyle başarılarına bir yenisini ekleyen Doğuluyu çarşamba akşamları sahneye çıktığı Balans Caddede dinledim. Sahne ışığı, enerjisi, samimi tavırları ve çok sevilen şarkılardan oluşturduğu sağlam repertuarıyla tek kelimeyle süper bir gece yaşattı tüm sevenlerine. Canlı Türkçe müzik dinlemeyi sevenlerin Kemal Doğulu sahnesinden büyük keyif  alacaklarına eminim.
 
EN GÜZEL AŞK PLATONiK AŞK!

İnsan yalnız olup da platonik takılıyorsa her şey ne kadar da basit oluyor, hiç düşündünüz mü Uzaktan bak, uzaktan sev, beğen ama yaklaşma, iste ama alma! Ohh kafan rahat. Aman üzdü mü, aldattı mı, sana yamuk mu yaptı tasası hiç yok! Sebepsiz kıskançlıklar, kavgalar, kısıtlamalar, ego savaşları, içten pazarlıklar, araya giren mikroplar. İşin olmaz! Hayat senin, keyif senin, aşk sadece senin!
 
GÜNEŞi GÖRDÜM AMA RÜYAMDA!

 Nisan ayına geldik, ama İstanbuldaki kasvetli ve karanlık gökyüzünden bir türlü kurtulamadık. Yüzünü nadiren gösteren güneşe olan hasretim, her gün Bu sabah güneşli bir güne uyanacağız ümidiyle kalkıp onu göremeyişim, artık narin psikolojimde bozulmalara yol açar oldu. Kapalı havalar serotonin hormonunu düşürerek mutsuzluğa ve depresyona sebep oluyor malumunuz. Mutlu olmak için güneş lazım. Bol enerjili, keyifli, pırıl pırıl günler artık gelsin lütfen!

HAYALETTEN SEÇMELER

-  Büyük bir hayali gerçekleştirmek için her şeyden önce büyük bir hayaliniz olması gerekir. Dr. Hans Selye
-  Eğer hayal edebiliyorsan yapabilirsin. Walt Disney
Milliyet Cadde