Beyaz Eşya

Evkur'dan robot süpürge alana çay makinesi hediye! İşte robot süpürge 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Evkur'dan robot süpürge alana çay makinesi hediye edilecek. Peki kampanya koşulları neler? Robot süpürge fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 22 Aralık fiyat listesi...Kampanya geçerlilik tarihi 31 Aralık’tır

Evkur yeni yıla özel Vantuz 2 in 1 mop and vacumm ropot süpürge alan tüketicileri için coffe brew ınox 2 in 1 filtre kahve ve çay makinesi hediye ediyor. Kampanya geçerlilik tarihi 31 Aralık’tır.

Peki, Vantuz 2 in 1 mop and vacumm ropot süpürge ne kadar? Kaç TL? Vantuz 2 in 1 mop and vacumm ropot süpürge Özellikleri neler? Coffe brew ınox 2 in 1 filtre kahve ve çay makinesi özellikleri neler? İşte 22 Aralık fiyat listesi...

Robot makinenin özellikleri:

Yüksek performanslı tekerleri sayesinde halı ve kapı eşiği gibi yükseklikleri kolaylıkla geçebilen Vantuz Off-Road robot süpürge; ultra uzun fırçaları sayesinde evinizde kusursuz temizlik yapmanızı sağlıyor. Halı, zemin ve ulaşılması zor köşelerde biriken tozların yanı sıra evcil hayvan tüyleriyle de kolaylıkla temizler. Pro Lidar lazer navigasyon teknolojisi sayesinde ilk haritalama yaptıktan sonra rota planlayıcısı sayesinde evinizi baştan sona temizliyor.

Geliştirilmiş ultra uzun ana fırçasıyla tozları %99.98 oranında topluyor. Tek seferde çok daha geniş bir alanı temizlerken yan fırçasıyla da duvar kenarları ve köşeleri de temizliyor. Uzaktan bağlanabilme özelliği ile ihtiyaca uygun temizlik modunu seçerek kullanabilirsiniz. 4 farklı çekim gücü ayarıyla zemin tanıma özelliği ile halı ve sert zeminlerin ayrımını yaparak emiş gücünü değiştiriyor. Karaca Vantuz Off-Road 2’si 1 arada özelliğiyle süpürme üstüne paspaslamayı da yapıyor.

Karaca Vantuz Off-Road robot süpürge satış fiyatı: 8,999,00 TL
Karaca Coffee Brew Inox 2 in 1 filtre kahve ve çay demleme makinesi Özellikleri:
•    Coffee Brew 2 in 1 Filtre Kahve ve Çay Demleme makinesi ile çay, bitki çayı demleyebilirsiniz.
•    Cam demliği ve paslanmaz çelik filtresiyle sağlıklı ve güvenle kullanabilirsiniz
•    Çıkarılabilir çay filtresi sayesinde kolay temizlik imkanı sunar. 
•    Tek seferde 5 fincan kahve demleme kapasitesine sahiptir.
•    Aroma özelliğiyle kahvenizin sertliğini ayarlayabilirsiniz.
•    Isı koruma sistemiyle kahvenizi 40 dakika sıcak tutarken 40 dakika sonunda kapanır.

 
 
EDİTÖR NOTU:  Bu haber 22 Aralık 2022 tarihinde saat 21:05'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.68 Türk Lirası, euro 19.85 Türk Lirası, altının gramı ise 1089 Türk Lirası değerinde.


AYRINTILAR İÇİN: https://www.evkur.com.tr/

O borçlar siliniyor! Teklif meclisten geçti! İşte detaylar!

Honda Scooter'lar kaç TL? En ucuz Honda Scooter ne kadar? İşte 2022 Aralık ayı fiyat listesi...