Beyaz Eşya

Evlenecek olanların dikkat! TeknoSA’da beyaz eşya seti indirimde! TeknoSA 28 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Düğün mevsiminin tam da ortasındayken, yeni evli çiftler harıl harıl en uygun beyaz eşyayı nereden alabilirim diye düşünürken, uygun fiyatlı kaliteli beyaz eşyalarını araştırıyoruz. İşte TeknoSA 28 Ağustos 2022 fiyat listesi…TeknoSA mağazalarında bulunan Samsung marka buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi set halinde indirimli fiyatıyla karşınızda

Yeni beyaz eşya düşünenler haberimiz sizler için. TeknoSA mağazalarında bulunan Samsung marka buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi set halinde indirimli fiyatıyla karşınızda. Kredi kartına taksit imkanı da bulunan bu set, yeni evlenecekler için,  evini yenileyecek olanlar için bakılması gereken bir seçenek.

Peki, bu setin içerisinde neler var?

 

İşte üçlü beyaz eşya setinde olan ürünler ve özellikleri?

Samsung RB50RS334SA Inox No Frost Buzdolabı: Gıdalarınızı daha uzun süre taze tutan buzdolabınızda, karpuz gibi ağır yiyecekleri rahat ve güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Temperli cam raflar 100 kg’a kadar ağırlığa dayanabilir.  Nem Kontrol Klapesi ile hava deliğini kolayca açıp kapayarak sebzelikteki nemi ayarlayabilirsiniz. Bu sayede gıdaların tazeliğini ve tadını daha uzun süre korursunuz.

Teknik özellikleri:

Samsung WW10T604DLN1AH Çamaşır Makinesi 10.5kg: Süper hızlı programı ile kalabalık ailelerin vazgeçilmezi olacak çamaşır makinesi, önden yıkamalı programı ile kirli çamaşırlarınızda leke gibi bir derdiniz olmayacak. Eco Bubble™ teknolojisi ile düşük sıcaklıklarda bile temizliğin keyfini yaşayın.  Güçlü Yapay Zeka Kontrolü fonksiyonu ile giysilerinizi daha kolay ve verimli bir şekilde yıkamayı sağlar.

Teknik Özellikleri:

Samsung DW60M5052FS 5 Programlı Solo Bulaşık Makinesi: Esnek olarak iç mekanın yüksekliği ayarlanabilir, böylece raf tek dokunuşla 5 cm daha yükseltilebilir veya alçaltılabilirsiniz. Yarım yük özelliği ile az sayıda bulaşığı hemen tasarruflu bir şekilde yıkayabilirsiniz. Hijyen seçeneği, her şeyin hijyenik olarak temizlenmesi için belirli programlarla etkinleştirilebilir. Su sıcaklığını 70°C 'ye çıkartarak daha derin temizlik sağlar.

Teknik Özellikler:

Peki, TeknoSA’da Samsung’un üçlü seti ne kadar? TeknoSA 28 Ağustos 2022 fiyat listesi…

 

İşte, TeknoSA 28 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Samsung DW60M5052FS/TR 5 Prg Bulaşık Makinesi + Samsung RB50RS334SA 500 LT Inox No Frost Buzdolabı + Samsung WW10T604DLN1AH 10.5 KG Çamaşır Makinesi üçlü set : 32.999 TL

EDİTÖR NOTU: Bu haber 28 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:17’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 16 kuruş Türk Lirası, euro 18 lira 10 kuruş Türk Lirası, altının gramı ise 1.014 lira 57 kuruş Türk Lirası değerindedir.

Çok satanlardaki indirimleri sizin için derledik! 28 Ağustos 2022 Gratis indirim fiyat listesi…

Gram altının 4 ay sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Cüzdanını alan kuyumcuya koşsun!

Kredi kartı olanlar için flaş haber! Başınıza bu geldiyse hemen bildirin