Genel

Evlerde yaz temizliği için özel kampanyalar!

Yaz temizliği hem gardırobunuz hem de evimizi yenilemek için eşsiz bir zaman. Her sektörde indirimler devam ederken hem evini yenilemek isteyenlere hem de evlenecek olanlara bu dönemde son derece uygun kampanyalar bulmak mümkün.

 

Yaz aylarında firmalar eski eşyalarından kurtulmak isteyenlere ve yeni evlenecek çiftlere özel kampanyalar düzenliyor.

Koltuk takımından sandalyeye, yataktan masaya kadar pek çok ürün yaz sezonu indirimi ile ev yenilemek isteyenlerin aklını çelecek, kışa merhaba dedirtecek tarzda. Yaz sezonu indirimlerini ve ev dekore ederken dikkat edilmesi gerekenleri sizin için derledik...

EV DÖŞERKEN BUNLARA DİKKAT EDİN

- Düzenlenecek ve yeniden dekore edilecek alanlar önceden belirlenmeli ve ölçüler doğru alınmalı. Alacağınız kanepe, yatak, masa, sehpanın vb. boyutlarının ne olması gerektiğini belirleyin.

- Mağaza sergilerinde görülen mobilyalar, eve yerleştirdiğinizde tahmininizden fazla yer kaplayabilir. Sıkıntı yaşamamanız için çizdiğiniz basit krokiler üzerine eşyaların yaklaşık büyüklüklerini not edin. Bu sayede kabaca ana mobilyaların yerleşimi ve kalan alanların oranını kâğıt üzerinde görmüş olursunuz.

- İhtiyaçlarınızı belirleyerek bir liste oluşturun. Kullanılmayacak eşyalar hareket alanınızı kısıtlar, evleri olduğundan daha dağınık ve dar gösterir.

- Eviniz küçükse mobilyalar ayrı bir önem kazanır. Mekândan maksimum faydalanabilmek için az mobilya ile çok fonksiyon sağlamak önemlidir.

- Eşyalarınızı satın almadan önce bütçenizi oluşturun. Listenizdeki ürünlerin karşılarına piyasada gezerek edindiğiniz fikre göre tahmini fiyatlarını yazın. Toplayarak bütçenize uygun olup olmadığına karar verin.

- Evinizin tarzını belirleyin. Modern, minimalist çizgiler, az detaydan mı hoşlanıyor, yoksa klasik modelleri, avangard tarzı mı seviyorsunuz Kararınızı verdikten sonra bir mağazaya gidin.

- Renk seçiminde beğenileriniz kadar, mekânın yapısal özellikleri de önemlidir. Dar, karanlık mekânlarda açık renkleri daha geniş gösterirken, geniş ya da bol ışık alan yerlerde canlı tonları kullanabilirsiniz.

UYGUN FİYAT MASKODA

MASKO Mobilya Kentinde

Oturma Odası:

1000-10.000 TL,

Yemek Odası: 1500-15.000 TL,

Yatak odası takımı: 1500-15.000,

Mutfak: 3000-15.000,

Perde: 10-150 TL (metrekaresi),

Aksesuar: 50-5000 TL,

Dekorasyon:

250-5000 (metrekare)

3.999 TLye evinizi yenileyin

Mondi, Üçlü Full-Set kampanyasıyla Novel Yemek Odası, Novel Yatak Odası ve Polaris Delüks Oturma Grubundan oluşan üçlü setle evinizi 3 bin 999 TLye döşüyor. Ayrıca yatak ve baza alanlara yastık ve çarşaf seti hediye ediyor.

İstikbal evini yenileyene kazandırıyor

İstikbal, bugüne kadar ürün gruplarında uyguladığı indirim ve kampanyalarla tüketicisini kazandırmaya devam ediyor. 1 Temmuz - 30 Eylül tarihleri arasında Mutluluğun anahtarı İstikbalde isimli yeni kampanyasında çekilişle bir daire, 11 kişiye Fiat Grande Punto, 111 kişiye Apple iPad, 211 kişiye LCD TV hediye ediyor.

Gaysan küçük evlere dokunuyor

Yeni evliler ve bekarlar tarafından çok tercih edilen 1+1 daireler için Gaysan Mobilya, pratik ürünleri ile evi dekore etmeyi kolaylaştırıyor. Gaysan Mobilyanın katlanabilir ve saklanabilir portatif ürünleri evinizi hem daha geniş gösteriyor hem de daha fonksiyonel hale getiriyor.

Uygun fiyata taksitli alışveriş

Doğtaş, evini yenileyeceklere indirim kampanyası ile keyifli bir yaz yaşatıyor. Doğtaşın indirim kampanyasında oturma grupları 1.595 TL, yatak odaları 1.920TL, yemek odaları 1.918TL, çocuk odaları 957 TLden başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Maximum kart sahiplerine ise 12 taksit ve 3 ay taksit erteleme imkânı tanınıyor.

Evgörden evlere ücretsiz teslimat

Türkiyenin en büyük online mobilya sitesi www.evgor.com.tr adresinin yanı sıra İstanbulda Üsküdar, Çamlıca ve Kasımpaşada mağazaları bulunan Evgör Mobilya, Türkiyenin her yerine ücretsiz teslimat gerçekleştiriyor. Evgör Mobilya da yatak odası takımları 2.225 TL ile 4.890 TL arasında değişen fiyatlarla, salon takımları ise 2.420 TL ile 3.050 TL arasında değişen fiyatlarla sunuluyor.

Bellonadan LCD TV hediye

Ev modasının öncüsü Bellona, temmuz ayında yeni evlenecek ve evlerini yenileyeceklere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 30 Eylül 2011 tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında, evini Bellona ile döşeyen herkes çekilişsiz kurasız 82 ekran Grundig LCD TV hediyesinin yanı sıra yüzde 20ye varan indirim avantajlarından da yararlanacak.

IKEAdan bahçede yaz indirimi

IKEAda, bahçe ve balkonları güzelleştirecek her türlü ürün ve aksesuar 31 Temmuza kadar indirimli fırsatlarla tüketicileri bekliyor. Ayrıca IKEAda temmuz ayı fırsat ürünü Nordby üç sepetli raf ünitesi de 39.93 TLden satışa sunuluyor.

79 TLden başlıyor...

Royal Halıda, antimikrobiyal (antibakteriyel+antimantar) ve antimite halılar 2 yıl garantili. Tüketici hatalarına karşı da 1 yıl sigortalı olan Royal Halının metrekare fiyatları ise 79 TL ile 112 TL arasında değişiyor. Royal Halıda bazı halılarda kaymazlık özelliği de kadınların en büyük kurtarıcısı durumunda.

İşbirden yaz kampanyası

Yaz kampanyasına başlayan İşbir Yatak, World kart ile yapılan alışverişlere yüzde 10 indirim sunarken, Viscostar ya da Pocket Spring yatak alana Non-İron nevresim takımı hediye ediyor.

Marshalldan Evlere Osmanlı dokunuşu

Osmanlı dönemini yaşamanızı sağlayan Marshall evin içi tamam dışını da elden geçirelim diyenler için birebir. Yeni koleksiyonda yeni sekiz renk bulunuyor. Kapalı çarşı renkleri olarak bilinen dış cepe boyaları birbirinden özel hikaye ve anlamları ile evlere Kapalı Çarşının masal alemini getiriyor. Kapalı Çarşı renklerini ise, beşibiryerde, çuha fes, nazar boncuğu, gelin teli, kandil alevi, güllü yazma, kalaylı bakır ve çeşmi-i bülbül oluşturuyor.

FIRSAT REYONU

Asette Alman porselenler

Ev dekorasyon konusunda birbirinden cazip seçenekleri ile Aset, yemek takımlarından mumluğa, vazodan tepsiye bir evin ihtiyacı olabilecek birçok ürünü beğeninize sunuyor. Cam ürünleri Slovak, porselen ürünleri Alman, seramik ürünleri ise İtalyan olan Asette Alman porselen Kahla ise modern ve renkli tasarımlarıyla sofralarınıza bahar şenliğini getiriyor. Taşlı yemek takımları ve kadifemsi dokuya sahip fincanları en dikkat çekici ürünleri arasında yer alan Asette, Mascagni seramik ürünleri ise İtalyan tarzını yansıtarak evinize modern bir bakış sağlıyor.

Tamamlayıcılar Tuna Evden

Tuna Ev, dekoratif aksesuarları ile evinizin hem içini hem de dışını süslüyor. Masa veya sehpa üzeri kullanıma uygun ithal vazolardan şamdanlara, mumluklardan tasarım objelere, küp, saksı, sandık ve birçok farklı formdaki saklama kutularına kadar istediğiniz her şeyi Tuna Evin aksesuar dünyasında bulabilirsiniz.

Bahçeniz için hayvan figürleri

BoConcept, sevimli canlılardan oluşan tasarımlarıyla yaza damgasını vuruyor. Kuş, böcek, kelebek figürlerinin ağırlıkta olduğu koleksiyon, ev ve bahçelerinde farklılık arayanlar için ideal. BoConceptin tüm bu tasarım ürünlerini Etilerdeki mağazasında bulmak mümkün. Pek çok figürün yer aldığı ürünler 16 euro ile 159 euro arasında değişen fiyatlarla sunuluyor.

Çocuk odasında yüzde 25 indirim

Çilek, çocuk odasını yenilemeyi ya da farklı yenilikler yapmayı düşünenlere temmuz ayı boyunca, yüzde 25 Çilek özel indirimine ek olarak, fırsat ürünlerinde de yüzde 25e varan ekstra indirimler sunuyor. Stoklarla sınırlı bu kampanya kapsamında üstelik Worlde özel peşin fiyatına 12 taksit imkânı da bulunuyor.

Tülay Dur / TÜRKİYE