Genel

Evlere renklerle gelen şık çözümler!

Firmaların gerek küçük alanlar gerekse sıkıcı mekanlara bulduğu çözümler renklerle birleşince ortalık şenlik yerine dönüyor...

İş hayatıyla birlikte sıkışan şehirler ve şehirlerin artan nüfusuna yetişmeye çalışan konutlar gittikçe küçülüyor. Durum böyle olunca da az yer kaplayan ürünler önem kazanıyor. Duvara monte edilebilen bu ürün açıldığında çalışma masası olarak kullanılabiliyor.

Bazı insanlar kitaplarını elektronik ortamlarda depolamayı tercih eder. Ama kitaplara dokunmayı tercih edenler için dizayn edilen kitaplık zaman ve yer kavramına da karşı çıkıyor. Sallie Trout tarafından tasarlanan kitaplık kumandayla kontrol edilen asansörüyle en üstteki kitaba bile kolayca ulaşım sağlıyor.
Havalar ısındıkça bahçe ve terasta daha fazla zaman geçiriyoruz. Buradan yola çıkarak bahar desenleri ve renklerinden yapılan hamak koltuk dış mekanlar için ideal. Sıcağa ve yağışa karşı da resistanslı ürün konfor da garanti ediyor.

Ahşap lamba Barend Hemmes tasarımı. Hem iç hem de dış mekanda kullanılabilen ürün, laser kesim tekniğiyle ışığı farklı şekillerde yansıtıyor. Mekana farklı bir ambians katıyor.
Dalga efekti verilen bambuların üzerine yerleştirilen minderlerden ortaya çıkan bu tasarım etkileyici...

Lucas Rise tarafından tasarlanan bu renkli gardroblar, tamamen eski mobilyaların onarımının yapılıp artistik desenlerle boyanmasından meydana getirildi. Eski gardroblarını atmak yerine güne yeniden kazandırmak için iyi bir model.

Karim Rashid ve Alexandra Von Furstenberg'in Pembe Kuğu projesi göğüs kanserine dikkat çekiyor. Satışlardan elde edilen tüm gelirlerin Göğüs Kanseri Araştırma Kurumu'na aktarılacağı projede sergilenen koltuk, pembe kurdeleleriyle ortamı hareketlendiriyor.

Sabah Emlak