Yeni Projeler

Evonapark Maviköşk'te teslimler 2023'te! 

Evonapark Maviköşk projesi İstanbul Kadıköy'de yükseliyor. Projede 31 konutlara yer veriliyor. İşte Evonapark Maviköşk projesiyle ilgili merak edilen tüm detaylar... Kadıköy ilçesinin Erenköy Mahallesi'nde konumlanan projede 3 oda 1 salon daireler yer alıyor

Evona imzasıyla İstanbul Kadıköy'de yükseliyor. Kadıköy ilçesinin Erenköy Mahallesi'nde konumlanan projede 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 

Minibüs Caddesi üzerinde ve Bağdat Caddesi’ne yürüme mesafesinde yükselen Evonapark Maviköşk, mega kentin kalbinde yaşam fırsatı sunuyor. 

 

İşte Evonapark Maviköşk projesiyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

87 metrekare net kullanım alanına sahip 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 48 adet daireye yer verilen Evonapark Maviköşk projesinde teslimlerin 2023 Mart sonunda yapılması planlanıyor. 

2023 yılında açılması planan Ataşehir - Ümraniye - Göztepe metrosuna yürüyerek 3 dakikada ulaşma imkanı sunan projede konuların yanı sıra 6 adet kiralık dükkan da yer alıyor. Dükkanların büyüklükleri 228 metrekareden başlıyor. 

 

Evonapark Maviköşk projesinde her daire için 1 adet özel kapalı otopark alanı bulunuyor. Dükkanlar için de açık otopark yer alıyor. 

Evonapark Maviköşk projesi zemin+12 kat yüksekliğe sahip tek blok halinde yükseliyor. Tüm dairelerin şahsi kullanımına uygun jeneratör tasarımı ile kesintisiz enerji ayrıcalığı sunulan projede, lüks ürün grubu kullanıldı. 

 

Tarihi Erenköy Çarşısı’na yürüme mesafesinde konumlanan projedeki dairelerde üst sınıf ürünlerden oluşan dörtlü ankastre grubu kullanıldı. Evonapark Maviköşk projesi, enerji verimliliğini en üst noktaya taşıyan otomatik panjurlu doğramalar ile çevre dostu bir yaşam alanı sunuyor. 

Otoparktan daireye erişim kolaylığı sunulan proje, estetik, fonksiyonel ve sağlam olarak tanımlanıyor. Projede inşaat çalışmaları henüz devam ediyor. 

Evona, Evonapark Maviköşk dışında, Evonapark Bal ve Evonapark Bahar projelerinin de inşaatlarını sürdürüyor. 

Evonapark Maviköşk fiyat 2022

Evonapark Maviköşk projesinde yer alan 3 oda 1 salon evlerin fiyatları 6 milyon TL olarak belirlendi. Evona, tamamladığı 20’yi aşkın proje ile İstanbul’daki kentsel dönüşüm sürecinde aktif rol oynuyor. Aynı zamanda şirket, her bir kentsel dönüşüm projemiz için Tema ile birlikte özel bir çalışma gerçekleştiriyor. 


Web: https://www.evona.com.tr/tr

Tel: 0 (216) 577 62 22  / 0 (530) 326 73 73

Düşler Vadisi 3. Etap yüzde 15 indirim 36 ay vadeyle satışta! 

Villapark Gelibolu'da son 7 villa! Villapark Gelibolu fiyat listesi 2022!

Casafabay Bodrum ile 117 müstakil villa geliyor! Yeni proje!