30 / 06 / 2024

Evora Denizli'de hemen teslim fırsatı! Emlak Konut 1.29! 

Evora Denizli'de hemen teslim fırsatı! Emlak Konut 1.29! 

5 bin kişilik yaşam alanına sahip Evora Denizli projesinden ev sahibi olmak isteyenlere 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Evora Denizli nerede? Hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar... 



Evora Denizli projesi Emlak Konut GYO güvencesi ve Teknik Yapı imzasıyla Denizli Merkezefendi'de hayata geçiriliyor. Evora Denizli projesi, toplamda 5 bin kişilik yaşam alanına sahip. 

115 dönüm arazi üzerinde inşa edilen Denizli’nin yeni simgesi Evora Denizli'de 2+1, 3+1, 4+1 ve 5 +1’e kadar farklı konut tipleri yer alıyor. 

Büyük ve geniş balkon konseptiyle açık ve ferah yaşam alanlarının kapısını aralayan projede, hemen teslim fırsatı sunuluyor. 

Evora Denizli de hemen teslim fırsatı! Emlak Konut 1.29! 

Doğayla iç içe mimari tasarım ve çevre dostu fonksiyonları bünyesinde barındıran Evora Denizli projesinde 1.480 adet konut yer alıyor. 

Projede 6 bin 300 metrekarelik yeşil alana yer veriliyor. Geri dönüşüme önem veren mimari bir yaklaşımın benimsendiği projede, enerji kaynakları da verimli bir şekilde kullanılacak bu kapsamda binalar aydınlatmada güneş enerjisinden faydalanacak, yağmur suyunu biriktirecek ve pis suyu geri dönüştürecek. 

Evora Denizli'de çocuk oyun alanları, süs havuzu, basketbol sahası gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Açık ve kapalı otoparkın yer aldığı projede 7/24 güvenlik hizmeti de sunuluyor. 

Projeden ev sahibi olanlar kafe, alıveriş merkezi, eğitim kurumları, hastane ve ana bağlantı yollarına yakın olmanın avantajını yaşayacak ve pek çok imkana kolayca erişebilecek.

Evora Denizli de hemen teslim fırsatı! Emlak Konut 1.29! 

EVORA DENİZLİ HAZİRAN 2024 FİYAT LİSTESİ 

Evora Denizli projesinden ev sahibi olmak isteyenler, konut satış fiyatlarını Emlak Konut GYO satış ofislerinden öğrenebiliyor. 

Emlak Konut'un yeni kampanyası kapsamında Evora Denizli'de 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Projeden, yarısı peşin, kalanı 2 yıl ödemesiz ya da 1.29 faizle ödeme seçenekleriyle konut alınabiliyor.

Web: https://evoradenizli.emlakkonut.com.tr/

Tel: 444 3 655 

Majör Gölyaka'da 6 milyon TL'ye 1+1 konutlar! Emlak Konut projeleri: 2024 kampanya!

Koranlar City'de 2+1'ler 4.9 milyon TL'ye! Teslimler 1 ay sonra!

Bolu V Orman Resort'ta yaşam başladı!


Geri Dön