Genel

Evora Evleri resmen satışta! 505 TL taksitle!

Teknik Yapı bugün Evora projesini resmen satışa çıkardı. Projede 777 TL’den başlayan peşinatlar kredi kartıyla ödenebiliyor. Aylık taksitler ise 505 TL’den başlıyor…

Yeşil alanlarla kaplı, minimalist modern mimari çizgilere sahip Evora, kapılarını açıyor.  Kartal Samandıra’da, E-6 Otoyolu’nun kenarında, Fenerbahçe Tesisleri’nin hemen yanında inşa edilecek olan Evora projesinde toplam 432 konut bulunuyor. 4 blok halinde inşa edilecek olan Evora’da 12 farklı iç yapıda, stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor.

Evora’da alanları 35 ile 46 metrekare arasında 73 adet stüdyo, alanları 54 ile 60 metrekare arasında 218 adet 1+1, 92-95 metrekarelik 86 adet 2+1, 120-147 metrekarelik 55 adet 3+1 bulunuyor.

Evora’da stüdyo daireler 77 bin 700 TL’den, 1+1’ler 120 bin 200 TL’den, 2+1’ler 193 bin 900 TL’den, 3+1’ler 244 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Yüzde 1 peşinatla 120 ay vade uygulanıyor. Değişen peşinat tutarına göre 48 ay sıfır faizle ödeme alternatifi sunuluyor. Aylık taksitler 505 TL’den başlıyor.

Evora’nın yumuşak kıvrımlarıyla huzurlu hayatı simgelediğini ifade eden Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, “Kapalı bir küpün tüm cephelere açılmış halini gösterecek şekilde tasarımı yapıldı. Evora’da yer alan sosyal ve spor tesisleri ve yaşam alanları akılcı bir projenin parçaları olarak yerleştirildi” şeklinde konuşuyor.

30 ayda tamamlanması planlanan Evora’da 450 metrekare açık yüzme havuzu, bin 630 metrekare gölet, 475 araçlık kapalı otopark bulunuyor. Proje 20 dönüm arsa üzerine inşa edilecek. Binalar 4 bin 645 metrekare alana oturacak. 

Yüzde 70 yeşil alana sahip Evora, Anadolu yakasının oksijen deposu Aydos Ormanları’nın içinde kuruluyor. Evora sizi tertemiz hava ve yemyeşil doğayla buluşturuyor.

İstanbul’un deprem riskini düşünerek Evora’nın statik projeleri, Türkiye’deki yönetmeliklere ek olarak California ve Avrupa Birliği Deprem Şartnamesi’ne uygun olarak geliştirildi. Ayrıca arazinin yeraltı tomografisine uygun olarak bloklarda deprem açısından güvenli bir yapı sistemi olan tünel kalıp sistemi kullanıldı.

Dış cephesi Betofiber ürünleriyle estetik bir görünüm kazanan Evora, iç mekanlarda da kaliteden taviz vermiyor. Yer karolarından ankastre mutfak cihazlarına, asansörlerden odalardaki prizlere kadar özenle seçilen her şey, Evora’yı benzersiz kılıyor. Evora'da ayrıca Klüp evi,yapay gölet, çocuk oyun sahası, tenis kortu, basketbol sahası, fitness center, plates, aerobik, sauna, fin hamamı, buhar odası, paten alanı, yürüyüş alanları, bilardo, masa tenisi, kafeterya ve 24 saat güvenlik bulunuyor.

http://www.teknikyapi.com/

0216 444 10 08

Projeden görüntüler için tıklayınız...

Akıl Küpü Biçim Değiştirip Evora’ya Dönüştü

Teknik Yapı tasarımı, fiyatı, ödeme koşullarıyla tam bir akılcı proje olan Evora’nın satışına başladı. Samandıra’da yer alan ve toplam 432 daireden oluşan Evora’da fiyatlar 77,700 TL’den, peşinatlar da 777 TL’den başlıyor. Teknik Yapı, Samandıra’da doğa ile özdeşleşen ve modern hayatın özelliklerini taşıyan yeni bir projeye başlıyor. Fenerbahçe Samandıra tesislerinin hemen yanında ve E-6 otoyolunun kenarında yükselecek olan 432 daireli Evora, ‘akıl dolu’ bir proje olacak.

Proje’nin tanıtım toplantısında bilgi veren Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, kapalı bir küpün, tüm cephelere açılmış halini gösterecek şekilde tasarımı yapılan Evora’nın, yumuşak kıvrımlarıyla huzurlu hayatı simgelediğini belirtti. “Evora’da yer alan sosyal ve spor tesisleri ile yaşam alanları da akılcı bir projenin parçaları olarak yerleştirildi” diyen Nazmi Durbakayım, projede fiyatların ve ödeme koşularının da aynı şekilde akılcı seviyelerde olduğunu ifade etti. 

Daireler optimum büyüklükte

Yaklaşık 30 ayda tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanan Evora projesi 4 bloktan oluşturuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklindeki dört ayrı tip ve 12 farklı içyapıdan oluşan toplam 432 dairenin dağılımında denge unsurları gözetildi. Daire tiplerinin tümü, dört farklı cepheye bakacak şekilde dağılım gösteriyor. Teknik Yapı’nın diğer projelerinde olduğu gibi küçük ve minimal tarzın baskınlığı, Evora’da da kendini hissettiriyor. Projede yer alan ve büyüklüğü 54,50 m² ile 60,75 m² arasında değişen 218 adet 1+1 tipi daireler, projedeki toplam dairelerin yüzde 50,2’sini oluşturuyor.
Genç çiftler, emekliler ve stresten uzak yaşam arzu edenlere optimum yaşam alanı sağlayan projedeki 73 adet stüdyonun büyüklüğü 35,15 m² ile 46,88 m², 86 adet 2+1 tipi dairelerin büyüklüğü 92,20 m² ile 95,46 m² ve 55 adet 3+1 tipi dairenin büyüklüğü de 120,57 m² ile 147,21 m² arasında değişiyor.

Fiyat 77.700 TL’den, peşinat 777 TL’den başlıyor

Teknik Yapı imzalı daire sahibi olmak isteyenler için Evora’da özel ödeme planı ve ödeme şartları da hazırlandı. Evora’da satışa sunulacak stüdyo daireler 77.700 TL, 1+1 tipi daireler 120.200 TL, 2+1 tipi daireler 193.900 TL ve 3+1 tipi daireler 244.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Yüzde 1 peşinat ve 120 ay vade seçeneği sunulan Evora’da, değişen peşinat tutarına göre 48 aya kadar sıfır faiz seçeneği de sunuluyor. Anlaşmalı bankalardan kredi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler,  777 TL’den başlayan peşinatları kredi kartıyla bile ödeyebilecek. Kira öder gibi taksit ödemek isteyenler ise 120 aya kadar değişen seçeneklerde, belirleyecekleri peşinata göre 505 TL’den başlayan taksit avantajlarını tercih edebilecek.

Yaşam tarzıyla örtüşen sosyal tesisler

Evora projesinin yaşam tarzıyla örtüşen sosyal tesisleri kapalı ve açık alanlarda yer alıyor. Aydos ormanlarının bol oksijenli havası altında yapılabilecek spor aktiviteleri için 450 metrekarelik açık yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, paten alanı, yürüme yolları bulunuyor. Spor sonrası dinlenme ve temiz havanın tadını çıkarmak için ise yaklaşık 1.630 metrekarelik göletin kenarında yer alan kafeterya, Evora sakinlerine hizmet verecek. İki ayrı bölümde projelendirilen kapalı alan sosyal tesislerin ilk bölümünde fitness, plates, aerobik, cafe, Fin hamamı, sauna, masaj odaları ve soyunma odaları yer alırken diğer bölümde bilardo ve masa tesisi bulunuyor. Her daire için özel depo bölümleri de blokların altında yer alıyor. Projede tamamı 475 araçlık kapalı otopark yer altına inşa edilecek.

Çatılar da yeşil alan

Evora’nın toplam 20 dönüm arsa üzerinde projelendirildiğini açıklayan Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, binaların oturum alanının sadece 4.645 metrekare olacağı bilgisini verdi. Projenin yükseleceği zeminin yüzde 75’inden fazlasının yeşil alana ayrılacağını aktaran Durbakayım “Tasarımda görüleceği gibi konut alanı olarak yükselen binaların yüzde 50’sinin çatısı da yeşil alan olacağı için, toplam yeşil alanın genel proje içindeki payının yüzde 85 olduğunu söylemek daha doğru olur” dedi.

Tam güvenlik, yüksek kaliteli donatı

Teknik Güvenlik tarafından 7/24 olarak güvenlik hizmeti verilecek projede, otomasyon merkezine bağlı olarak çalışan, yangın algılama detektörü ile daire hırsız alarmı olacak. Daire içinden, bina giriş kapısı ile renkli intercom bağlantısı, otopark girişinde de ‘otomatik giriş kontrol sistemi’ bulunacak. Her dairede Vitra veya muadili bir marka seramik, Artema veya muadili bir marka armatürler, Siemens veya muadili marka ocak, fırın, bulaşık makinesi ve davlumbaz ile Franke veya muadili marka eviye kullanılacak.

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

---

Teknik Yapı, Evora’nın satışına başladı

Fenerbahçe Samandıra tesislerinin hemen yanında yer alan ve toplam 432 daireden oluşan Evora’da fiyatlar 77 bin 700 liradan, peşinatlar 777 liradan başlıyor.

Yaklaşık 30 ayda tamamlanması planlanan Evora projesi 4 bloktan oluşuyor. Stüdyo, 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 şeklinde 4 ayrı tip ve 12 farklı içyapıdan oluşan toplam 432 dairenin tiplerinin tümü, 4 farklı cepheye bakacak şekilde düzenlenmiş bulunuyor.

Fulya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı’nda lansmanı gerçekleştirilen Evora projesinde, satışa sunulacak stüdyo daireler 77 bin 700 liradan, 1 artı bir tipi daireler 120 bin 200 liradan, 2 artı 1 tipi daireler 193 bin 900 liradan ve 3 artı 1 tipi daireler de 244 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Yüzde 1 peşinat ve 120 ay vade seçeneği sunulan Evora’da, değişen peşinat tutarına göre 48 aya kadar sıfır faiz seçeneği de sunuluyor. Anlaşmalı bankalardan kredi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler, 777 liradan başlayan peşinatları kredi kartlarıyla bile ödeyebilecek.

Kira öder gibi taksit ödemek isteyenler ise 120 aya kadar değişen seçeneklerde, belirleyecekleri peşinata göre 505 liradan başlayan taksit avantajlarını tercih edebilecek.

Projenin yüzde 25’ini (100 daire) fuara özel fiyatlarla satışa sunacak olan Teknik Yapı, fuar ziyaretçilerine yüzde 5 indirim sağlayacak.

-"35 YILDA YAPTIĞIMIZ İŞLERDE 35 ŞİKAYET OLMAMASIYLA ÖVÜNÜYORUZ"-

Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, projenin tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Teknik Yapı olarak son 3 yıldan beri arsa satın alma yoluyla projeleri geliştirmeyi yeğlediklerini, işin içinde arsa sahibi olunca proje geliştirmekte biraz zorlandıklarını belirtti.

Geçtiğimiz yılbaşından itibaren bugüne kadar bu proje de dahil bin 500 konuta ulaştıklarını ifade eden Durbakayım, "Yaptığımız plan ve programlara göre yıllık bin 500 kapasite üretiyoruz, bin 500 tane de satıyoruz. Bizim yaptığımız projeler butik. Bunu bırakmayı da istemiyoruz. En büyük projelerimizde bile butik tarzı yaşanıyor" dedi.

Yıllık bin 500 konut üretme kapasitelerini önümüzdeki yıllarda kontrollü bir şekilde artıracaklarını bildiren Durbakayım, ancak hiç bir zaman çok fazla üretimle de kaliteyi düşürmek gibi bir ideallerinin olamayacağını, 35 yılda yaptıkları işlerde 35 tane şikayet olmamasıyla övündüklerini vurguladı.

Projelerde bölge seçerken gösterdikleri titizliği satış noktasında da aynı şekilde sürdürdüklerini belirten Durbakayım, "İhtiyacı olan alsın, spekülatör almasın diye katı olmayan çok ince çizgilerle bir de sınır çiziyoruz" diye konuştu.

-"FUARA MAHSUS YÜZDE 5 CİVARINDA İNDİRİMİMİZ VAR"-

Nazmi Durbakayım, "Burası özel bir bölge, Fenerbahçeli olanlar çok mutlu olacaklar. Galatasaray ve diğer takımları tutanlar da burada yer aldıkları vakit Fenerbançe’yi gözleyecekler" diye konuştu.

Civarda çok sayıda sanayi tesisi bulunduğunu, organize sanayi olduğunu belirten Durbakayım, "Yabancı teknisyenleri, misafirleri geliyor. Bunları ağırlamak başlı başına bir problem çünkü otellerin hepsi dolu ve rakamlar çok yüksek. Bu bölgedeki bu sanayici kesim buradan belli sayıda almak suretiyle bir yerde misafirhane olarak kullanma imkanı var" şeklinde konuştu.

Teknik Yapı’nın bir ilke imza atarak yeni projesinin lansmanının bu fuarda gerçekleştireceğini ve ilk defa da tanıtacakları yeni projenin yüzde 25’ini (100 daire) fuara özel fiyatlarla satışa sunacaklarını bildiren Durbakayım, fuarın avantajlarını kullanmaları için fuara mahsus olmak üzere yüzde 5 civarında bir indirimleri olduğunu, ilk müşterinin de sabah 08.00’de geldiğini, genç bir karı kocanın ilk müşteri olarak parasını verdiğini kaydetti.

-"KREDİ KARTLARINDAN DAİRE SATILIR, O LİMİTTE KREDİ KARTLARI VAR"-

Konuşmasının ardından soruları da yanıtlayan Durbakayım, çok süratli satışa dönecek, 90 milyon liralık hasılat toplayacak bir proje olduğunu belirtti.

Nazmi Durbakayım, başka bir soruya karşılık da "Kredi kartından daire satılır, tabii niye satılmasın. Daireyi peşin de alabilirler çünkü o limitte kredi kartları da var" dedi.

"Kredi kartına da taksit olacak mı O limitte kredi kartları olduğunu söylediniz" şeklindeki soruya karşılık da Durbakayım, "O tabi işin esprisi, bu bir kapora için olan bir miktar yoksa bir mobilya mağazasındaki gibi 6-8 taksit yapıyoruz gibi değil" diye konuştu.

-"(KREDİ KARTINA TAKSİT) KREDİ KARTI İMKAN SAĞLADIĞI ORANDA YAPILABİLİR"-

Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım da aynı soruya karşılık, kredi kartları imkan sağlıyorsa imkan sağladığı oranda yapılabilir. Yüzde 1 peşinatla daire satabiliyoruz. En düşük 777 lira bize kapora verdiğinizde dairenin sözleşmesini sizle yapıyoruz. Onu kredi kartıyla da verebilirsiniz.
Kredi kartıyla 10 bin lira da verebilirsiniz. Her türlü banka ile çalışıyoruz, sizin kredi kartınız bankanın taksitlendirmesine elverişli ise 10 bin lirayı 4’e bölebilirsiniz. Kredi kartı limitleri artık yüksek. 77 bin lirayı çok rahatlıkla alabilirler. Limiti müsaitse kredi kartına tasit yapılıyor" diye konuştu.
AA

Basında yer alan diğer haberler:

Fuarda proje tanıtımı yaptı ilk konutu kredi kartıyla sattı
Aşçıoğlu İnşaat Grubu’nun Beşiktaş’taki Fulya Fuar Merkezi, düzenlenen A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı bir takım ilklere ziyaretçilerine kapılarını açtı. Jnr Fuarcılık tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen fuar, Fulya Fuar Merkezi’nin ilk etkinliği olurken Teknik Yapı’nın satışa başladığı Evora projesinin tanıtımını burada yapması ve ilk satışı saat sekizde kredi kartıyla gerçekleştirmesi de bir diğer ilk oldu.

Fuarcılık sektörüne butik bir anlayış getiren Aşçıoğlu İnşaat Grubu’nun yeni yatırımı Fulya Fuar Merkezi’nin de ilk etkinliği olan fuar, dün Aplus Gayrimenkul fuarı ile kapılarını ziyaretçilerini açtı. Türkiye’de bir ilke imza atan Teknik Yapı’da burada Evora projesinin tanıtımını yaparak ilk konutunu kredi kartı ile sattı. Fuar kapsamında satılan yüz konuta yüzde 5 oranında indirim yapacaklarını açıklayan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Evora’nın akılcı, butik ve sakin bir lokasyonda yer aldığının altını çizdi.

‘Verdiğimiz sözü tuttuk’
Yapılan tanıtım toplantısında yıl içinde verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirterek sözlerine Başlaşan Durbakayım, “Bugün tanıtımını yaptığımız Evora ile verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Biz yılda bin 500 adet konut yapıyor ve o kadarda satıyoruz. Birde artık kendi satın aldığımız arsaların üzerine projeleri gerçekleştiriyoruz. O zaman müşterin isteklerini yerinegetirirken kendi isteklerimizi degerçekleştirmeimkanımız oluyor” dedi.

Evora projesinin isminin Türkçe olduğunu ve ‘ev orada’ anlamına geldiğini ve toplam büyüklüğün 20 bin metrekare olduğunu belirten Durbakayım, “Projeyi Samandıra’da Fenerbahçe Spor Tesisleri’nin yanındaki arsada gerçekleştireceğiz. Bu Fenerli arkadaşlar için iyi bir durum. Ama Galatasaraylı ve Beşiktaşlı arkadaşlarda gözlerini Fenerbahçe’nin üzerinden ayırmaz” dedi.

Projenin Samandıra’da doğa ile özdeşleşen ve modern hayatın özelliklerini taşıyan yeni bir proje odlunun altını çizen Durbakayım, kapalı bir küpün, tüm cephelere açılmış halini gösterecek şekilde tasarımı yapılan Evora’nın, yumuşak kıvrımlarıyla huzurlu hayatı simgelediğini belirtti. “Evora’da yer alan sosyal ve spor tesisleri ile yaşam alanları da akılcı bir projenin parçaları olarak yerleştirildi” diyen Nazmi Durbakayım, projede fiyatların ve ödeme koşularının da aynı şekilde akılcı seviyelerde olduğunu ifade etti.

Çatılar da yeşil alan
Evora’nın toplam 20 dönüm arsa üzerinde projelendirildiğini açıklayan Durbakayım, binaların oturum alanının sadece 4 bin 645 metrekare olacağı bilgisini verdi. Projenin yükseleceği zeminin yüzde 75’inden fazlasının yeşil alana ayrılacağını aktaran Durbakayım “Tasarımda görüleceği gibi konut alanı olarak yükselen binaların yüzde 50’sinin çatısı da yeşil alan olacağı için, toplam yeşil alanın genel proje içindeki payının yüzde 85 olduğunu söylemek daha doğru olur” dedi.
Tüketicilerin evlerini seçerken birden fazla kriteri göz önünde tuttuğunu belirten Durbakayım, “Konut alanlar evlerini barınma, prim yapma ve statü sahibi olma esaslarına göre belirliyor. Bizde bu şartları sağlamak için gelecek vaat eden bölgeleri erken seçerek oradan arsa alıyoruz. Aksi takdirde gereksiz bir fiyat şişmesi oluyor” dedi.

Toplantıya katılan Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu’nun da kendini İstanbul’un Avrupa yakasına davet etmesi üzerine Durbakayım, “ Ben Anadolu yakasında doğdum ve büyüdüm. Orası benim evim gibi. Dönüp dolaşıp yine orada inşaat yapıyorum. Hem bu tarafta siz varsınız. Bize gerek yok” dedi.
Yaptıkları konutları geniş bir portföyde satma imkanları olduğuna değinen Durbakayım, “35 yıldan bu yana bizden konut alan bir kesim var. Artık torunlarına konut satmaya başladık” diye konuştu.
 
Rakamlar ne diyor
Lokasyon : Samandıra
Arsa büyüklüğü : 20 bir metrekare
Arsaoturum alanı : 4 bin 645 metrekare
Konut sayısı : 432
Fiyatlar : 77.700 TL
Proje inşa süresi : 30 ay
Blok sayısı 4
Konut tipi : Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1
Konut büyüklükleri 54 ile 147 metrekare arası
Ciro beklentisi : 90 milyon TL
Metrekare fiyatı : 2.400-2800 TL
Otopark 475 araçlık

Tam güvenlik, yüksek kaliteli donatı
İlk etkinliği gayrimenkul fuarı oldu
Jnr Fuarcılık tarafından 3. kez düzenlenen, A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarıdüzenlenen bir törenle kapılarını açtı. Bufuar ile fuarcılık sektörüne yeni ve butik bir anlayış geliyor. Bu zaman kadar şehriden uzak merkezlerde gerçekleşen fiuarlardaziyaretçi açısından bir takım sorunlar teşkil etmişti.

Fulya Fuar Merkezi’nde sektörün dev firmaları ve yeni projelerini alıcılarıyla buluşturacak olan fuar 3 gün boyuca sektör adına çok önemli etkinliklere de ev sahipliği yapacak. 26 firmanın katılımıyla, 5 bin metrekarelik alanda düzenlenen fuarda 80 özel proje yer alıyor. Fuarda firmalar, gayrimenkul konut projeleri, akıllı binalar, villa konutlar, plazalar, iş merkezleri ve projeleri, depreme dayanıklı özel konutlar ve projelerini, fuar ziyaretçilerine özel fırsat ve avantajlarla birlikte satışa sunuyor. Bankaların da fuara özel olarak hazırlanmış kredili satışlarla ilgili sunumlar yapacağı fuara, Amerika, İngiltere ve Dubai’ nin aralarında bulunduğu ülkelerden finans-yatırım firmaları da geliyor.

Fuarda 2 panel var
Fuarda “Biz de asırlık konutlar yapmalıyız. Kalitede bir adım öne geçmeliyiz” konulu bir forum ile Gayrimenkulde Satış Stratejileri” konulu bir panel düzenlenecek.