Genel

Evora'da 505 TL taksitle!

Teknik Yapı'nın farklı tasarımlarından biri olan Evora, fiyatı, ödeme koşullarıyla da cazibe merkezi oldu. Şamandıra'da yer alan ve toplam 432 daireden oluşan Evora

Teknik Yapı'nın farklı tasarımlarından biri olan Evora, fiyatı, ödeme koşullarıyla da cazibe merkezi oldu. Şamandıra'da yer alan ve toplam 432 daireden oluşan Evora, 77.700 liradan başlayan fiyatı, 777 liradan başlayan taksitleri ile doğanın içinde ekonomik daire almak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor.Evora'nın ilk kez bir fuarda tanıtılan ve satışa sunulan proje olduğunu hatırlatan Teknik Yapı Holding Başkan Yardıması Umut Durbakayım, gerçekleşen satışlarda genç çiftlerin yoğun ilgisi olduğunu açıkladı. "Satış ofisine ve fuar standına gelen müşteriler, şehir karmaşasından kaçmak için Evora'yı tercih ettiklerini söylediler. Özellikler gençlerin doğa tutkusu alımlarda ön plana çıktı. Yatırım amaçlı alanların sayısı diğer projelerimize göre Evora'da biraz daha düşük" şeklinde konuşan Umut Durbakayım, yumuşak kıvnmlanyla huzurlu hayat simgeleyen Evora'nın amacına uygun bir proje olduğunun altını çizdi.

Daireler optimum büyüklükte
Yaklaşık 30 ayda tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanan Evora projesi 4 bloktan oluşturuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklindeki dört ayrı tip ve 12 farklı içyapıdan oluşan toplam 432 dairenin dağılımında denge unsurları gözetildi. Daire tiplerinin tümü, dört farklı cepheye bakacak şekilde dağılım gösteriyor. Teknik Yapı'nın diğer projelerinde olduğu gibi küçük ve minimal tarzın baskınlığı, Evora'da da kendini hissettiriyor. Projede yer alan ve büyüklüğü 54,50 m2 ile 60,75 m2 arasında değişen 218 adet 1+1 tipi daireler, projedeki toplam dairelerin yüzde 50,2'sini oluşturuyor.

Genç çiftler, emekliler ve stresten uzak yaşam arzu edenlere optimum yaşam alanı sağlayan projedeki dairelerin büyüklüğü 35,15 m2 ile 147,21 m2 arasında değişiyor.Fiyat 77.700 TL'den, peşinat 777 TL'den başlıyorTeknik Yapı imzalı daire sahibi olmak isteyenler için Evora'da özel ödeme planı ve ödeme şartlan da hazırlandı. Avantajlı fiyatlarla ve %5 indirimli Stüdyo daireler 77.700 TL, 1+1  daireler 120.200 TL, 2+1 tipi daireler 193.900 TL ve 3+1 tipi daireler 244.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Yüzde 1 peşinat ve 120 ay vade seçeneği sunulan Evora'da, değişen peşinat tutarına göre 48 aya kadar sıfır faiz seçeneği de sunuluyor. Anlaşmalı bankalardan kredi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler, 777 TL'den başlayan peşinatları kredi kartıyla bile ödeyebilecek. Kira öder gibi taksit ödemek isteyenler ise 120 aya kadar değişen seçeneklerde, belirleyecekleri peşinata göre 505 TL'den başlayan taksit avantajlarını tercih edebilecek.Her dairede Vitra veya muadili bir marka seramik, Artema veya muadili bir marka armatürler, Siemens veya muadili marka ocak, fırın, bulaşık makinesi ve davlumbaz ile Franke veya muadili marka eviye kullanılacak.

EVORA'nın cazibe noktaları:

•Teknik Güvenlik tarafından verilecek 7/24 güvenlik hizmeti,
•Aktif Yaşam'ın sunduğu ve müşteri memnuniyetine dayanan site yönetimi,
•Yüzde 85'e varan yeşil alan,
•Spor sonrası dinlenme ve temiz havanın tadını çıkarmak için gölet kenarında yer alan 1.630 metrekarelik kafeterya,
•Her daire için özel depo bölümleri Tamamı 475 araçlık kapalı otopark,
•Yaşam tarzıyla örtüşen sosyal ve sportif tesisler,
•E-6'dan Sabiha Gökçen Havalimanı, Kartal Limanı ve boğaz köprülere yakınlığı

Yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz imkanları sunarak satışa sunulan Evora, 505 liradan başlayan taksitleri ile orman havası almak isteyenlerin tercihi olmayı sürdürüyor

Yaz kış spor yapma imkanı
Kapalı ve açık alanlarda yer alan sosyal ve sportiftesisler, Evora'da yaz kış spor yapma imkanı sağlıyor. Yazın Aydos ormanlarının bol oksijenli havası altında 450 metrekarelik açık yüzme havuzunu, basketbol sahasını, tenis kortunu, paten alanını ve yürüme parkurunu tercih edenlerin tercihi, kış aylarında kapalı alanlarda yer alan fitness,plates, aerobik, cafe, Fin hamamı, sauna, masajı,bilardoyu ve masa tenisi olabilir. 
Hürriyet