Genel

Evora'da 82 bin TL'ye! Yüzde 1 peşinatla!

Fenerbahçe'nin şžamandıra tesislerinin hemen yanında konumlanan projesini 800 liradan başlayan peşinatla satışa çıkaran Teknik Yapı, aidatları da emsal projelerden yüzde 25-30 oranında düşük tutacağını açıkladı

Teknik Yapı'nın istanbul Samandıra'daki projesi Evora'da satışların yüzde 50'si tamamlandı. 2010 yılı sonunda 800 liradan başlayan peşinatla satışa çıkan projede aidatların da düşük seviyede tutulacağını açıklayan Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, 'Holding bünyesinde faaliyet gösteren Aktif Yaşam ve Teknik Güvenlik şirketleri, oldukça düşük maliyetle hizmet verecek. Bu iki şirketin hizmet verdiği Uplife Park ve Dilman Towers projelerimizdeki aidat tutarlarını, emsallerinin yüzde 25-30 altına çektik. Evora'da da aynı uygulamayı sürdüreceğiz' dedi.

Durbakayım, hemen her projelerinde insanların kendilerine zaman ayırabilecekleri hizmetler verdiklerini vurgulayarak, 'Teknik hizmetten kuru temizlemeye, concierge hizmetinden vale hizmetine kadar birçok uygulamanın bedelini sadece kullananlardan, asgari seviyede alıyoruz' bilgisini verdi.

4 blokta toplam 432 daireden meydana gelen Evora'da 1 + 1, 2+1, 4+1 ve stüdyo olmak üzere 4 farklı daire tipi bulunuyor. 12 farklı iç yapıya göre tasarlanan konutlar dört farklı cepheye bakacak şekilde projede konumlanıyor.

Peşinat arttıkça faizsiz taksit
 
İnşaatı başlayan ve Mayıs 2013'te teslim edilmesi planlanan projede konut fiyatları 82 bin liradan başlıyor ve 291 bin 100 TL'ye kadar çıkıyor. Projedeki konutların brüt büyüklükleri de 35 ile 121 metrekare arasında.

Yüzde 1 peşinat ve 120 aya kadar vade seçeneği verilen Evora'da, değişen peşinat tutarına göre 48 aya kadar faizsiz taksitlendirme yapmak da mümkün. Projede, kampanyaya göre, yüzde l'lik peşinatı kredi kartıyla da ödeyebilen tüketici, 12 ay vadede yine faizsiz ödeme yapabiliyor. Kampanya kapsamında, yüzde 25 peşinatla 24 ay, yüzde 35 peşinatla 36 ay, yüzde 50 peşinatla 48 ay faizsiz ödeme imkanı var.

Habertürk

http://www.teknikyapi.com/

0216 444 10 08

Projeden görüntüler için tıklayınız...