Genel

Evora'da fiyatlar 82 bin TL'den başlıyor!

Yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz imkanları ile satışa sunulan Evora projesinde 800 liradan başlayan peşinatlar gibi aidatlar da minimum seviyede olacak

İnsanlar artık konut alırken sadece fiyat, taksit ve faiz oranlarına bakmıyor, sahip olma maliyetinin ötesinde kullanım maliyetini de dikkatle araştırıyor. Avantajlı sahip olma seçenekleri ve satış sonrası hizmetleri ile geniş bir müşteri kitlesi edinen Teknik Yapı, 2011 yılı satış politikasına kullanım maliyetini minimuma çekecek adımlar da ekledi. Teknik Yapı Holding çatısı altında faaliyet gösteren Aktif Yaşam ve Teknik Güvenlik firmaları minimum maliyetle hizmet verecek. Teknik Yapı'dan daire alanlar, yaşamın başladığı projelerde yüksek aidatlarla boğuşmak zorunda kalmayacak. Teknik Yapı'nm müşteri memnuniyeti sağlama amaçlı bu çalışması diğer projelerinde olduğu gibi Evora projesinde de devam edecek. Aktif Yaşam ve Teknik Güvenlik, Teknik Yapı Holding sinerjisinden aldığı gücü, Evora'da oturacak olanların aidatlarının minimum seviyesinde olması için harcayacak.

Kar amacı olmayan hizmet

Aktif Yaşam ve Teknik Güvenlik firmalarının amacının kar olmadığının altını çizen Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım 'Bu iki firmamız, Teknik Yapı markasının müşterilerine verdiği güvenin devamını sağlamak ve müşteri memnuniyetini satış sonrasında da sürdürmek için kuruldu. Firmalarımız, hizmetlerini oldukça düşük maliyetle kaliteden ödün vermeden yapıyor. Nitekim bu iki şirketin hizmet verdiği Uplife Park ve Dilman Towers projelerimizdeki aidat tutarları emsallerinin yüzde 25- 30 daha aşağı sındadır' açık lamasında bulundu.

Teknik Yapı'nın gerçekleştirdiği projelerdeki bir diğer farkın ise yine satış sonrasında sunulan hizmetler olduğunu vurgulayan Umut Durbakayım, 'Hemen her projemizde insanların kendilerine vakit ayırabilmesine olanak sağlayacak hizmetleri veriyoruz. Temizlik hizmetinden kuru temizlemeye, concierge hizmetinden vale hizmetine kadar birçok hizmeti vererek insanların kendilerine zaman ayırmasını sağlıyoruz. Ve bu hizmetlerin bedelini sadece kullananlardan, asgari seviyede alıyoruz' dedi.  

Aklın Yolu Evora'dır

Teknik Yapı'nm farklı tasarımlarından biri olan Evora, fiyatı, ödeme koşullarıyla da cazibe merkezi oldu. Samandıra'da yer alan ve toplam 432 daireden oluşan Evora, 82.000 liradan başlayan fiyatı, yüzde 1 peşinat kolaylığı ile doğanın içinde ekonomik daire almak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor.

ilk kez bir fuarda tanıtılan ve satışa sunulan Evora, genç çiftlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Satış ofisine ve fuar standına gelen müşteriler, şehir karmaşasından kaçmak için Evora'yı tercih ettiler. Özellikle gençlerin doğa tutkusu alımlarda ön plana çıktı. Yatırım amaçlı daire alanların sayısı, yaşamak için gelenlerin gerisinde kaldı.

Evora Sancaktepe
Daire tipi Brüt metrekare aralığı                               liste fiyatı
Studio         35 metrekare - 46 metrekare   82 bin TL ile 122 bin TL
1+1               54 metrekare - 60 metrekare   125 bin TL ile 160 bin TL
2+1               92 metrekare - 95 metrekare   193 bin TL ile 248 bin TL
3+1               120 metrekare - 121 metrekare 244 bin TL ile 291 bin TL

Yüzde 1 peşinat, 0 faiz seçenekleri

Teknik Yapı imzalı fiaire sahibi olmak isteyenler için Evora'da özel ödeme planı ve ödeme şartları da hazırlandı. Yüzde 1 peşinat ve 120 ay vade seçeneği sunulan Evora'da, değişen peşinat tutarına göre 48 aya kadar sıfır faiz seçeneği de sunuluyor. Anlaşmalı bankalardan kredi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler, peşinatları kredi kartıyla bile ödeyebiliyor. Kira öder gibi taksit ödemek isteyenler ise 120 aya kadar değişen seçeneklerde, belirleyecekleri peşinata göre düşük taksit avantajlarını tercih edebilecek.

Her dairede Vitra veya muadili bir marka seramik, Artema veya muadili bir marka armatürler, Siemens veya muadili marka ocak, fırın, bulaşık makinesi ve davlumbaz ile Franke veya muadili marka eviye kullanılacak.

TEKNİK YAPI HOLDİNG BAşžKAN YARDIMCISI UMUT DURBAKAYIM:

Kullanım maliyetlerini asgariye indirmek için iki yöntem uyguluyoruz. İlk yöntemde Teknik Yapı Holding çatısı altında faaliyet gösteren Betofiber ürünlerini kullanarak su, ısı, ses tasarrufu sağlanıyor Uplife Park, Duman Tovvers, Uprise Elite, Deluxiaf Uptvvins, Upcity gibi diğer projelerimizde olduğu gibi taahhüt ettiğimiz yaşantı için gerekli hizmetlerin kaliteli ve ekonomik olması için Aktif Yaşam ve Teknik Güvenlik şirketlerimiz satış sonrası memnuniyeti sağlamak için hizmet veriyor.

AİDAT, DAİRE ALMAK İçİN EN ÖNEMLİ KRİTERLERDEN DİRİ OLDU

Teknik Yapı Holding çatısı altında faaliyet gösteren Aktif Yaşam Genel Müdürü Önder Yıldıran, gü-aümüzde birbirinden güzel, depreme dayanıklı ve kalite standartlarım zorlayan toplu yapıları inşa etmenin, bilinçli müşteri taleplerini tam olarak karşılamadığını söylüyor. 'Kaliteli ve akılcı binaları alan müşterilerin çoğu bu tür binaların yeterli bilgi, beceri ve deneyim sahibi ekipler tarafından işletilmesi gerektiğini çok iyi biliyor' diyen Yıldıran, 'Bu bağlamda, güvenlik ve site yönetimi bu tür binalar da ve bu binalardan oluşan Toplu Yapılarda ya şayanların huzur ve mutluluğu için en önemli un surların başında geliyor ' vurgusunu yapıyor.

Toplu konutlarda bilinçli işletmenin ekonomik kazanımlar sağladığının altını çizen Genel Müdür Yıldıran sözlerini şöyle sürdürüyor;
'Bu tür akılcı binaların inşaat ve imalat aşamasından sonraki bilinçli işletilmesi, inşaat firmalarının koşulsuz müşteri memnuniyeti için olmazsa olmaz bir işlev olarak ön plana çıkıyor. Sonuç olarak, kaliteli yapıları inşa ederek satmak, günümüzde marka değerinin korumak için yetmiyor. Söz konusu kaliteli yapıların, bilgi ve beceri düzeyi yüksek, bina ve sistemleri bilen, tercihen yapım aşamasından itibaren yapılarla haşır neşir ekiplerden oluşan yönetim ve işletme şirketleri belli başlı ve markalaşmış inşaat şirketleri bünyesinde giderek artan bir önemle sektördeki yerlerini alıyorlar.'

http://www.ev-ora.com/

http://www.teknikyapi.com/

0216 444 10 08

Projeden görüntüler için tıklayınız...