Kent Haberleri

Evren Devrim Zelyut'tan yatırımcılara nefes aldıracak hamle! Dolarda ve borsada yabancı planı!

Dolar kuru 19 lirayı geçtiği için uzmanlar açıklama yaptı. Açıklamada yatırımcıların dikkatini çeken önemli Borsa ve dolar yatırımları ile uğraşmak isteyen vatandaşlara tüyolar verdi. Evren Devrim Zelyut; yabancıların dolar ve borsa planlarını duyurdu. İşte tüm detaylar...detaylar yer aldı. Açıklamada yatırımcıların dikkatini çeken önemli detaylar yer aldı

Dolar kuru 19 lirayı geçtiği için uzmanlar açıklama yaptı. Açıklamada yatırımcıların dikkatini çeken önemli detaylar yer aldı. Borsa İstanbul açıklamasında ise 5 bin bandında yer aldığı paylaşıldı.  Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, borsa ve dolar hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Borsa ve dolar yatırımları ile uğraşmak isteyen vatandaşlara tüyolar verdi. Yabancıların dolar ve borsa planlarını duyurdu. İşte tüm detaylar...

ÜNLÜ EKONOMİSTTEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Karar'da yer alan haberin ayrıntılarına göre; yabancı yatırımcıların borsa ve dolara ilişkin planları hakkında açıklamalarda bulunan Evren Devrim Zelyut, değerlendirmesini yatırımcılarla paylaştı. Ona göre yabancı yatırımcılar borsaya aşağıdan girecek ve BİST'teki yükselişten faydalanacak. Bu kapsamda ilk girecekler ise bankacılık sektörü olacağı bildirildi.

Zelyut, bazı vatandaşların bankaların zarar edeceğini iddia etmelerinin bu işten iyi anlamadıklarını söyledi. Yatırımcılara yatırım önerileri vererek, bahar aylarında doları yüksek fiyatlardan almamaları ve borsaya zirvede girmemeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Bu şekilde zarar etmelerinin önüne geçebileceklerini belirtti.

EVREN DEVRİM ZELYUT DOLAR TAHMİNİ

Dolar kurunu eleştiren uzman, 19 TL ile 20 TL arasındaki direncin seçimden sonra kırılabileceğini söyledi. Bu durumda dolar kuru 23 seviyelerine kadar yükselebilir.

Fakat, Millet İttifakı zaferi ile birlikte yabancı girişlerde çekilme yaşanmasıyla birlikte kurda denge arayışları 17 TL ile 18 TL seviyesinden işlem yapılmasını mümkün kılabilir.

DOLAR YATIRIMCISINA KRİTİK UYARI!

Yatırımcı vatandaşları uyaran Evren Devrim Zelyut isimli uzman, açıklamasına devam etti. Zelyut, dolar kuru zirveye ulaştığında paniğe kapılarak dolar almamamız gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Zira zirveden dolar almanız durumunda yabancı yatırımcılar sizden doları zirveden alarak borsaya giriş yapacaklar. Buna karşılık, Türk firmalarının yeni yöntemlerle önünün açılması bekleniyor.

TCKN 0, 2, 4, 6, 8 olanlar hemen baksın! Her haneden bir kişi bile olsa başvursun! 
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank peş peşe son dakika vererek açıkladı! Acilen bakın, sakın kaçırmayın!
700 TL gıda yardımı programı hakkında merak edilenler: 700 TL Gıda yardımı nasıl alınır?