29 / 04 / 2024

Evvel İstanbul Başakşehir ödeme planı!

Evvel İstanbul Başakşehir ödeme planı!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Evvel İstanbul

Evvel İstanbul projesindeki dairelerin büyüklükleri 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiyor. Proje genelinde toplam 678tane daire bulunuyor. İşte Evvel İstanbul Başakşehir ödeme planı...



Evvel İstanbul Başakşehir ödeme planı detaylarından bahsetmeden önce projenin özelliklerine değinelim. Proje  İntaya-İntes ve Eyg Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. 


Başakşehir'in Kayaşehir bölgesinde inşa edilen  Evvel İstanbul  projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. 


678 tane dairenin satışa çıktığı Evvel İstanbul Başakşehir projesinde daireler 209 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Evvel İstanbul Başakşehir projesindeki dairelerin büyükleri 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiyor. Proje 700 milyon lira yatırım bedeli ile yükseliyor. 


Yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness center, yüzme havuzu, saunanın yer aldığı Evvel istanbul Kayaşehir projesi 40 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Evvel İstanbul Başakşehir ödeme planı

Evvel İstanbul'da toplam daire bedelinin yüzde 20'si peşinat olarak ödendiğinde, kalan daire bedeli için banka kredisi ile ödeme yapılıyor. 

 

Evvel İstanbul nerede?

Adres:Kayaşehir Bulvarı No.2 Başakşehir / İstanbul


Evvel İstanbul iletişim

Tel: 0216 527 56 19 

Web: www.evvelistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön