Genel

Executive Apartments Kozyatağı Projesi'nde 850 bin dolara!

Rixos Executive Apartments, 78,88 ve 90 metrekare 1+1 ve 2+1lerden bir de 96 ila 142 metrekare arasında değişen penthouse dairelerden meydana geliyor. Projedeki en pahalı konutun fiyatı 850 bin dolar olarak belirlendi...

Rixos Executive Apartments, Kozyatağında hayata geçiriliyor. STC İnşaat ve Albaraka Türkün projesi Rixos Executive Apartments, 78,88 ve 90 metrekare 1+1 ve 2+1lerden bir de 96 ila 142 metrekare arasında değişen penthouse dairelerden meydana geliyor. Toplam 370 daireden oluşan projenin ilk9 katı sadece ofislere ayrıldı. 30 katlı projede yaşamın Temmuz itibariyle başlaması planlanıyor.

Rixos Executive Apartmentsın mimari tasarımı akıllı bina konseptiyle Tansel Sönmezer tarafından gerçekleştirildi. Daire ve ofisler mal sahipleri tarafından kullanabileceği gibi Rixos güvencesi altında kiraya verilerek karlı bir yatırıma da dönüştürebilecek.

Projede yer alan ofislerin fiyatları 295 bin dolardan başlangıç gösteriyor ve 850 bin dolara kadar çıkıyor. Proje kapsamında kredili ödeme seçenekleri de bulunuyor.

Rixos Executive Apartments, ofis, daire, sosyal alanlar ve mağazalar gibi farklı kullanım alanlarıyla her türlü ihtiyacı karşılamak üzere dizayn edildi. Gerek güvenliğin sağlanması gerekse daire sakinlerinin konfor ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bina içinde ve otoparklarda entegre otomasyon sistemi faaliyete geçirildi. Rixos Executive Apartments sakinleri, resepsiyon, güvenlik, temizlik, peyzaj, teknik bakım, posta ve havuz gibi standart hizmetlerden doğrudan faydalanabiliyor.

Ayrıca tercihlere göre ekstra rezidans ve ofis hizmetlerinden yararlanmak da mümkün. Ekstra hizmetler arasında fitness center, sağlık merkezi, toplantı odaları, arşiv ve bilişim hizmetlerini kapsıyor. Ayrıca Rixos Executive Apartmentsın giriş katında yer alan konsept çarşıda ünlü markaların yer aldığı seçkin mağazalar ve uluslararası lezzetlerin sunulacağı restoran ve kafeler de yer alacak.