29 / 04 / 2024

Exen İstanbul Çamlıca fiyatlar!

Exen İstanbul Çamlıca fiyatlar!

Firma: Sur Yapı

Proje: Exen İstanbul

Exen İstanbul Çamlıca fiyatlar, ödeme planı ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Sur Yapı Exen İstanbul'da peşin ödemelere yüzde 10 indirim yapılıyor...




155 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor olan  Exen İstanbul  konut projesi  Sur Yapı  tarafından yükseliyor. Exen İstanbul Çamlıca fiyatlar öncesinde projenin diğer ayrıntıları hakkında bilgi verelim.


Exen İstanbul konut projesi Çamlıca'da inşa ediliyor. Çamlıca Exen İstanbul projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Exen İstanbul'da 1.038 adet konut bulunuyor.


Sur Yapı Exen İstanbul ödeme koşulları kapsamında 60 aya kadar 0,37 faiz oranı üzerinden, 120 aya kadar 0,60 faiz oranı üzerinden banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor. Exen İstanbul'da peşin ödeme yapıldığında ise yüzde 10 indirim sunuluyor.



Exen İstanbul Çamlıca fiyatlar!


Exen İstanbul Çamlıca fiyatlar 2+1 daire tipleri için 707 bin lira ile 1 milyon 5 bin lira arasında, 3+1 daire tipleri için 1 milyon 98 bin lira ile 1 milyon 290 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Exen İstanbul Çamlıca'da 48 katlı rezidans kulesi ile 8 - 13 katlı yatay bloklar yer alıyor.


Çamlıca Exen İstanbul projesi içerisinde basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu yürüyüş yolları, fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar yer alıyor.




VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın


Sur Yapı Exen İstanbul nerede?

Sur Yapı Exen İstanbul adres : Çamlıca Bölgesi, Tantavi Mahallesi, Mandıra Caddesi No:20 Ümraniye 34764 İstanbul


Çamlıca Exen İstanbul iletişim

Telefon: 0216 316 79 90

Web Adresi: www.exenistanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön