03 / 05 / 2024

EXPO 2016, 2 milyon adet pulla tanıtılacak!

EXPO 2016, 2 milyon adet pulla tanıtılacak!

PTT, Antalya'da 2016'da yapılacak çiçek ve çocuk temalı EXPO'nun tanıtımı için 2 milyon adet posta pulu bastırdı. Antalya Valisi Öztürk, Expo 2016' nın tanıtımı için ilerleyen günlerde THY ile de ortak bir çalışma yapacaklarını belirtti...




PTT, Antalya'da 2016 yılında yapılacak çiçek ve çocuk temalı EXPO'nun tanıtımı için 2 milyon adet posta pulu bastırdı.


PTT Antalya Başmüdürlüğü'nde gerçekleştirilen EXPO 2016 Pulu tanıtım toplantısına, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay ve diğer davetlililer katıldı.


Burada konuşan Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, EXPO fuar alanı için yapılan altyapı hazırlıklarının devam ettiğini ve yakında master plan ve yol haritasının ortaya çıkacağını söyledi.


EXPO hazırlıklarının hızlı bir şekilde yürütüldüğünü, takıldıkları şeyler bulunduğunu ama zaman bakımından bir sorun olmadığını vurgulayan Öztürk, "Antalya, Türkiye'nin misafir odası ve gerçekten güzel bir şehir. Turizm bakımından büyük bir imkan. EXPO için hem bu imkandan yararlanmak hem de katkı vermek istiyoruz" diye konuştu.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu da EXPO'nun başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için merkezi hükümetten yerel yönetime kadar herkesin yapması gereken çalışmalar bulunduğunu belirterek, "Yerel yönetimlerin de hiçbir komplekse girmeden, hiçbir siyasi kaygı içine düşmeden Antalya'nın bu önemli kazanımı için birlikte çalışması gerekiyor" dedi.


EXPO'nun tanıtımı için Türk Hava Yolları (THY) ile görüştüklerini ifade eden Çavuşoğlu, "Hem EXPO'nun tanıtımı hem de çok daha fazla ziyaretçinin gelmesi için THY ile ortak bir projeyi de önümüzdeki günlerde hayata geçireceğiz" dedi.


PTT Antalya Başmüdürü Hasan Ali Yazıcıoğlu da 2016 Antalya EXPO'su için 2 farklı görsel olarak 2 milyon adet posta bulunun bastırılarak satışa sunulduğunu söyledi.


Konuşmaların ardından AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, EXPO pullu ve ilk gün damgalı zarflar ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e gönderi işlemini gerçekleştirdiler.


AA



Geri Dön