Genel

EXXEN’de zamma boğuldu! İşte EXXEN güncel fiyatlar!

Exxen dijital içerik platformuna yeni zamlar uygulandı. İşte sevilen içerik platformu Exxen’in güncel fiyat listesi!Bu platform yaz aylarına girdiğimiz günlerde 1 milyon kullanıcıya ulaştığını açıkladı

Exxen, Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve 1 Ocak 2021 yılı itibariyle yayın hayatına başlayan bir dijital platformudur. Bu platform yaz aylarına girdiğimiz günlerde 1 milyon kullanıcıya ulaştığını açıkladı.  Platform Netflix gibi rakiplerine oranla içerik açısından yetersiz kalıyor olsa da, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi grup maçlarının yayın haklarını satın almasından sonra spor tutkunları tarafından yoğun ilgi ile takip ediliyor. Exxen abonelik fiyatlarında zamma gittiğini duyurdu.

İşte haberin merak edilen detayları…

EXXEN PAKETLER VE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ!

Netflix, Amazon Prime ve Disney Plus gibi servislere kıyasla Exxen ilk çıktığı günden itibaren izleyicilerine reklamlı abonelik paketleri sunuyor. Bundan dolayı televizyonlardaki gibi uzun süreli olmayan reklamları görmeyi kabul eden kullanıcılar çok daha uygun fiyatlar ile istedikleri içeriklere ulaşabiliyor.

Shiftdelete haberine göre, reklamlı paketin aylık ücreti 39.90 TL olarak belirlenirken, yıllık satın alım yaptığınızda 33.50 TL‘ye tekabül ediyor. Reklamların olmadığı aylık paketin fiyatı da 54.90 TL olarak belirlenmiştir. Eğer reklamsız paketi yıllık satın almak istiyorsanız, aylık tutar 45.90 TL’ye kadar düşen bir fiyat ödeyebilirsiniz.

Buna ek olarak, Exxen’de yer alan spor müsabakalarına erişim sağlamak için ExxenSpor üyeliği satın almanız gerekiyor. Exxen + ExxenSpor şeklinde satılan üyelikler de aynı şekilde, reklamlı ve reklamsız olarak ikiye ayrılmaktadır.

Türkiye’de satılan elektrikli otomobiller ne kadar? İşte elektrikli araçların güncel fiyatları!

Doğalgaz fiyatları yeni aya zamlı girdi! İşte detaylar!

İkinci el otomobilde en çok tercih edilen markalar belli oldu! İşte detaylar!