28 / 04 / 2024

EYG GYO Samandıra projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

EYG GYO Samandıra projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

EYG GYO İstanbul Sancaktepe'deki yeni projesi için resmen düğmeye bastı. Proje kapsamında arsa sahipleri ile sözleşme imzalandı. İşte detaylar...



EYG Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İmzalanan kat karşılığı inşaat sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.
 
EYG GYO İstanbul Sancaktepe'deki yeni projesi için resmen düğmeye bastı. Söz konusu proje, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Samandıra Mahallesinde 27 bin 101 metrekare büyüklüğe sahip arsalarda hayata geçirilecek. 

Kat karşılığı yöntemi ile inşa edilecek olan EYG GYO Samandıra projesi için arsa sahipleri ile sözleşme imzalandı. 

Sözleşme kapsamında arsa üzerinde inşa edilecek yapıların yüzde 43,5'i arsa sahiplerine verilecek.

EYG GYO Samandıra projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

EYG GYO şu anda Narlı Bahçe Evleri projesinde teslimlere başladı. İstanbul'da Çekmeköy Ümraniye’nin en çok değerlenen bölgeleri arasında yer alan Hamza Yerlikaya Bulvarı'nda yükselen projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Projedei geniş balkon ve teraslar, ebeveyn banyoları, çamaşır odaları, özel otopark ve depolama alanı, yerden ısıtmaya sistemi, kapalı yüzme havuzu, spor kulübü, çok amaçlı spor sahası, koşu parkurları ve bisiklet yolları bulunuyor. 

EYG GYO'nun bir diğer projesi de Beykoz Gümüşsuyu. İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Gümüşsuyu Mahallesi, 1893 ada 19 parsel, 1892 ada 29 parsel ve 1882 ada 51 parsellerde hayata geçirilmesi planlanan proje için 2022'nin son günlerinde sözleşme imzalanmıştı. 

24 villanın yer alması planlanan proje, 10 dönümlük arazide yükseliyor. 

*Haberde kullanılan görseller Samandıra projesine ait değildir.*

Berko İnşaat'tan Sultanbeyli'ye 302 konutluk yeni proje geliyor!

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Zonguldak Del Marin projesinde teslimler Aralık 2024'te!


Geri Dön