27 / 04 / 2024

EYG GYO Sancaktepe projesinin arsa tapularını aldı!

EYG GYO Sancaktepe projesinin arsa tapularını aldı!

EYG GYO İstanbul Sancaktepe Samandra projesi kapsamında yaşanan bir son dakika gelişmesini açıkladı. İşte EYG GYO Samandra projesi ile ilgili detaylar...



EYG Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kat karşılığı inşaat sözleşmesi hakkında bir açıklama yaptı. 

EYG GYO tarafından 8 Ocak 2024 tarihinde bildirilen İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Samandra Mahallesinde konumlu arsalar üzerinde kat karşılığı yöntemi ile proje geliştirmek üzere imzalanan sözleşmeye konu arsalar ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesi paylaşıldı. 

EYG GYO İstanbul Sancaktepe projesi için arsaların tapularının sözleşmede belirlenen oranlar ile şirket tarafından devralındığı belirtildi. 

EYG GYO Sancaktepe projesinin arsa tapularını aldı!

EYG GYO'nun Sancaktepe projesi, Osmangazi Mahallesi, Birikim sokak 7574 Ada 1,2,3,5 Parseller, 7575 Ada 1,2,3,4 Parseller ve 7576 Ada 2,3,14 Parsellerde hayata geçirilecek. Parsellerin toplam yüzölçümü 15 bin 968,85 metrekare olarak açıklandı. 

Söz konusu 11 adet parselin bugünkü KDV hariç değeri 195 milyon TL, KDV dahil pazar değeri ise 234 milyon TL olarak açıklandı. 

EYG GYO Sancaktepe projesinin  yakın çevresinde, cadde cephelerinde zemin katları dükkan, üst katları kısmen konut kısmen ticari kullanımlı 4-6 katlı binalar, kısmen konut siteleri, az sayıda sanayi yapıları ve genellikle konut amaçlı 4-6 katlı ayrık nizamda inşa edilmiş apartman binaları yer alıyor. 

Yapılaşma yoğunluğunun yüksek olduğu bölgede sosyal yaşamın gerektirdiği ticari birimlere ve sağlık ocağı, okul, çocuk parkı vb. kamu kurum ve kuruluşlarına ulaşım kolaylıkla sağlanabiliyor. 

Ayrıca parsellerin yakın çevresinde ; Meydan Park, TC Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe Meydani, Sinpaş Ege Boyu Sitesi ile Sinpaş Metrolife Sitesi bulunuyor. 

Parseller, topoğrafik olarak hafif eğimli ve engebeli bir yapıya sahip ve dikdörtgen ya da düzgün olmayan yamuk (amorf) şeklindeler. 

Kiler GYO Halkalı projesi resmen başlıyor! ÖİB arazisine 223 konutluk yeni proje geliyor!

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Avrupakent GYO, 2023'te 3.1 milyar TL hasılat elde etti!

 


Geri Dön