29 / 04 / 2024

EYT’de bu kez işverene müjdeli haber geldi! Rakam tam 50 milyar TL!

EYT’de bu kez işverene müjdeli haber geldi! Rakam tam 50 milyar TL!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için bu kez işverene müjdeli haber geldi. Patronlara kıdem tazminatı ile ilgili sevindiren haberi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati verdi.



EYT düzenlemesinde patronların kıdem tazminatı sıkıntısı için müjdeli bir haber geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, düzenlemenin iş dünyası üzerindeki yükünü hafifletmek için kredi hacmini artırdıklarını duyurdu.

EYT’de bu kez işverene müjdeli haber geldi! Rakam tam 50 milyar TL!

Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve ile Malatya’da iş insanlarıyla toplantı yaptı.

Nebati, toplantı sonrası düzenlenen ortak basın toplantısında depremin ardından atılan adımlar ve sağlanan destekler hakkında bilgiler verdi Felaket karşısında devlet ve milletin tüm kurumları, insan kaynağı ve imkanlarıyla seferber olduğunu vurgulayan Nebati, bölgedeki vatandaşların yaralarını hızla sarmak, maddi kayıplarını çok daha iyileriyle telafi etmek için canla başla çalıştıklarını ifade etti.

Nebati konuşmasında ayrıca, EYT düzenlemesinin iş dünyası üzerindeki yükünü hafifletmek için daha önce açıkladıkları Hazine destekli KGF paketinde bu kapsamdaki kıdem tazminatı kefalet hacmini artırdıklarını da duyurdu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön