Ekonomi

 EYT’den emekli olanlara bayram ikramiyesi yatacak mı? EYT'de son durum ne?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar, bu kez de meclise takıldı. Önce TBMM’de görüşmeler uzarken ardından yaşanan acı deprem felaketi EYT sürecini sekteye uğrattı. Ama bu haber EYT’lilerin yüzünü güldürecek. İşte detaylar… Peki EYT Şubat ayı içinde yasalaşması halinde EYT’den emekli olanlar Nisan ayındaki Ramazan Bayramı için verilen bayram ikramiyesinden faydalanabilecek mi? EYT’de son durum ne?EYT kanun tasarısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilmesinin ardından bu hafta  Meclis Genel Kurulu'na geleceği tahmin ediliyordu

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) kanun teklifinin yasalaşması için 4,5 milyon vatandaşın gözü kulağı mecliste… Süreç uzamasına rağmen sonuç, emeklilik hayali kuranların yüzünü güldürecek.

Peki EYT Şubat ayı içinde yasalaşması halinde EYT’den emekli olanlar Nisan ayındaki Ramazan Bayramı için verilen bayram ikramiyesinden faydalanabilecek mi? EYT’de son durum ne?

EYT kanun tasarısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilmesinin ardından bu hafta  Meclis Genel Kurulu'na geleceği tahmin ediliyordu.

İslam Memiş bombayı patlattı! Paraları yastık altından çıkarma zamanı! Gram altında büyük fırsatlar geliyor!

Başvurun, hemen almaya başlayın! Tam 1.000 TL ödeniyor!

Milyonlarca vatandaş yararlanacak… Bu ay hesaplara tam 4.337 lira yatacak!

Kira desteğini kimler alabilir? Kaç TL kira desteği veriliyor?

EYT’den emeklilik başvuruları başlıyor! Emeklilik şartları değişti mi?