Ekonomi

EYT’den  geri mi dönülüyor? Milyonların emekli olma hayali suya mı düştü?

EYT kanun tasarısı hızla hazırlanarak, emeklilikte hak kaybına uğradığını düşünen milyonlarca çalışanı sevince boğmuştu. Meclise geldikten sonra süreci uzamaya başlayan EYT çalışmaları şu an beklemede. Peki EYT’den vaz mı geçildi? Yoksa çıkacak mı? Ayrıntılar haberde…Kanun teklifi hızla hazırlanarak meclise getirildikten sonra ise mecliste süreç uzamaya başladı

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi,  hak kaybına uğradığını ve emeklilik sürelerinin uzadığını düşünen pek çok çalışanın umudu olmuştu. Kanun teklifi hızla hazırlanarak meclise getirildikten sonra ise mecliste süreç uzamaya başladı. Şimdi milyonlarca EYT’li ‘EYT’den geri mi dönülüyor? EYT çıkmayacak mı?” endişesini taşıyor.

Peki EYT düzenlemesinde son durum ne? Yeni gelişmeler neler?

EYT düzenlemesi meclise geldikten sonra iktidar ve muhalefet milletvekilleri arasında sert tartışmalar yaşanırken, yeni teklifler, öneriler ve hararetli konuşmalarla dolu bir süreç başladı.  Son olarak  EYT düzenlemesinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçmesi ise EYT bekleyenlere rahat bir nefes aldırdı.

 Binlerce vatandaşa işsizlik aylığı bağlanacak! 6 bin TL’ye kadar maaş var…

Depremde can kurtarıyor, şakası yok! Gerekirse kredi çekin ama binanıza mutlak yaptırın…

YKS ve LGS erteleniyor mu? MEB’den son dakika açıklaması!