Kent Haberleri

EYT'liler hemen bakın! EYT maaş promosyonu tam bu kadar olacak! Peş peşe duyuruldu!

EYT'liler ilk maaş tarihlerini ve promosyon alıp almayacaklarını da merakla araştırıyor. EYT'liler hemen bakın! EYT maaş promosyonu tam bu kadar olacak! Peş peşe duyuruldu! Aynı zamanda EYT'liler ilk maaş tarihlerini ve promosyon alıp almayacaklarını da merakla araştırıyor

Milyonlarca vatandaş EYT düzenlemesi ile ilgili son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Aynı zamanda EYT'liler ilk maaş tarihlerini ve promosyon alıp almayacaklarını da merakla araştırıyor. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'li vatandaşların ilk maaşlarını 1 Mart tarihinde alacaklarına dikkat çekti.

EYT düzenlemesinin hayata geçmesine sayılı günler kalırken; kanun teklifi resmen AK Parti TBMM Grubu'nda milletvekillerinin imzasına sunuldu.  

EYT'lilere maaş müjdesi veren Bakan Bilgin de ilk maaşların 1 Mart tarihinde alınacağını açıkladı. 

EYT'liler hemen bakın! EYT maaş promosyonu tam bu kadar olacak! Peş peşe duyuruldu!

Milliyet'te yer alan habere göre; Ekonomist Muhammet Bayram, EYT'lilerin maaş promosyonu ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Bayram, resmen rakam verdi. 

Maaş promosyonunun, emekli maaşı almaya hak kazanıldığında alındığının altını çizen Muhammet Bayram, "Emekli maaşı aylığı bağlanmasıyla beraber yani SGK sisteminde kişinin emekli olduğu gözükmesiyle birlikte vatandaşımız banka seçimi yapabiliyor" açıklamasında bulundu.

Bankaların peş peşe promsoyon yarışına gireceğine vurgu yapan Bayram, "Merkez Bankası’nın liralaşma stratejisine uygun olarak bankalar TL mevduatları daha fazla tutmak zorundalar. EYT’li vatandaşlarımız promosyon fiyatları alarak en yükseğini seçmelilerdir" açıklamasında bulundu. 

Milyonlarca EYT'li ne kadar maaş promosyonu alacağını merak ediyor. Muhammet Bayram, o rakamları peş peşe açıkladı. 

EYT'liler hemen bakın! EYT maaş promosyonu tam bu kadar olacak! Peş peşe duyuruldu!

15 BİN LİRAYA ULAŞAN PROMOSYON 

Ekonomist Muhammet Bayram, EYT'lilere promosyonlar arasında en yükseğini seçmelerini önerdi ve "Ortalama promosyonlar kamu bankalarında daha düşük olacak ama özel bankalarda 8 bin 500 ile 15 bin lira arasında bir promosyon olacaktır" açıklamasında bulundu. 

EYT'LİLER PROMOSYONLARINI NE ZAMAN ALACAK? 

Muhammet Bayram, kanunun Şubat ayında yasalaşması halinde ve EYT'lilerin de dilekçelerini vermesi durumunda "Mart ayında ilk emekli ikramiyesinin alınmasıyla beraber emeklilik maaş promosyonlarını alabileceklerdir" diye konuştu. Bayram, burada bankalarla anlaşma yapılmasının zorunlu olduğunun da altını çizdi.

TOKİ'den yastık altında 31 bin 893 TL'si olana son dakika müjdesi! 2023'ün ilk fırsatını sakın kaçırmayın!

26 Ocak evde bakım parası yattı mı? Şimdi hemen hesaplarınıza bakın! Başvuran tam bu kadar alıyor!

Altın fiyatlarında yeni senaryo! Altın alev alev! Elinde altını olan hemen baksın! 26 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

PTT kapısında kuyruk oluştu! Bunu bilmeyen 2.125 TL'yi kaçırıyor! Kimliğini gösteren parayı havada kapıyor!

Aile Bakanlığı Aile Destek şubat ayı ödemelerine zam yapacak mı? 2023 yeni ay sosyal destek ödemeleri ne zaman verilecek