Ekonomi

EYT'lilere ilişkin son toplantı yapıldı! İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında Emeklilikte Yaşa Takılanlar'a ilişkin düzenleme ile ilgili son toplantı Saray'da gerçekleştirildi. Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in yanı sıra, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Meclsi AKP Grup Başkanı İsmet Yılmaz, AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli de katıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında Emeklilikte Yaşa Takılanlar'a (EYT) ilişkin düzenleme ile ilgili son toplantı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi.

Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in yanı sıra, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Meclsi AKP Grup Başkanı İsmet Yılmaz, AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli de katıldı.

Toplantıda EYT düzenlemesine ilişkin son durum gözden geçirildi. Düzenlemenin ilerleyen günlerde Meclis Başkanlığı'na sunulması bekleniyor.

NEBATİ, "HAZIRLIKLAR BAŞLATILDI" DEMİŞTİ

Memur ve emeklinin maaş zammı belli oluyor!10 bin lirayı geçecek!

İslam Memiş, gram altında yeni rekor için tarih verdi! 2 müjdeyi beraber açıkladı

Motorinde fiyatlar bir kez daha oynadı! Akaryakıt fiyatları Salı günü yeniden değişecek!