Sektörel

Eyüp Göktürk satılık konut projeleri 2013!

Gelecekte değer artışı vaat eden lokasyonlar arasında yer alan Göktürk satılık konut projelerini mercek altına aldık. Bölgede fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor 1 milyon 500 bin TL'ye kadar yükseliyor. İşte tüm detayları ile Göktürk satılık konut projeleri.

Kendine özgü içe dönük bir yaşamın hakim olduğu Göktürk, hızla dışa açılıyor. Uzun yıllar gayrimenkul adına bir gelişimin görünmediği bölgede bugün ardı ardına lüks konut projesi yükseliyor. Özellikle 3.köprü ile adını duyuran bölge, bir anda adeta konut yatırımcıların göz bebeği oldu. Yemyeşil ormanları, birbirinden modern siteleri ve çarşılarıyla dikkat çeken Göktürk, bugün elit ve yüksek prim vaat eden bölge olarak öne çıkıyor. Bölgede bugün itibari ile Akro Yapı, Keleşoğlu, Metay Yapı, Yapıkur, Ena Gayrimenkul, Gül İnşaat, Paralel Gayrimenkul, Zilal İnşaat ve Uçar Gayrimenkul'un lüks markalı konut projeji bulunuyor. Göktürk'te konutların büyük bir çoğunluğu dolar üzerinden satışa sunuluyor. Eyüp Göktürk satılık daire fiyatları ise 270 bin TL'den başlıyor 1 milyon 500 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


Şimdi gelin bu projeleri daha yakından inceleyelim...İşte Eyüp Göktürk satılık konut projeleri...


Modernista Göktürk hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız



Country Life Göktürk hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Arcadium Life hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Yalın Evler hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Aya Göktürk hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Kemercity 4 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Doğa Teras Evleri'nde maksimum 1 milyon 400 bin TL

Ena Gayrimenkul tarafından inşa edilen Doğa Teras Evleri projesi, 2 blokta toplam 63 daireden oluşuyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçeneklerinden oluşan Doğa Teras Evleri projesinde konutlar 300 bin TL ile 1 milyon 400 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Doğa Teras Evleri Göktürk projesinde yüzme havuzu, fitness center, dinlenme alanları, sauna, buhar banyosu, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve kapalı otopark bulunuyor. 


Doğa Teras Evleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Gaia Premium Houses hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için tıklayınız


Riverside Göktürk hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Larus Palas hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com