Yeni Şirketler

Eyüp'teki arsa Hasan Doğan'ın hayaliydi

Başbakan Erdoğan, Eyüp'teki arsa rantı iddialarına karşı yakın dostu Cihan Kamer'i savundu.

Başbakan Tayyip Erdoğan, yakın dostu olan Cihan Kamer'i Eyüp'teki arsa rantı iddialarına karşı savunarak, sözkonusu arsanın vefat eden federasyon başkanı Hasan Doğan'ın hayalini gerçekleştirmek için Türkiye Futbol Federasyonu'na tahsis edildiğini" söyledi.

Erdoğan, Sinop Uğur Mumcu Meydanı'nda yaptığı konuşmasında yine muhalefet ve medyaya yüklendi. Erdoğan özetle şöyle konuştu:

"En çok satanlardan birisi manşet atmış. Bu aralar beni tüccarlarla çok ortak gösteriyorlar sağ olsunlar. Efendim diyor; İşte şu arazi, AKP'li belediye başkanıyla ranta dönüşüyor. Bu insanlar rant sağlıyorsa niçin orayı kalksın da Futbol Federasyonu'na hibe etsinler.

Kimin medyasısınız

TFF Başkanımızın (Hasan Doğan) emeli, arzusuydu bu. Spor meslek lisesine dönüştürmek istemişti. Haberin enteresan yanı şu; 'Buraya AKP İstanbul il teşkilatını yapacaklar' diyor haberde. Eline diline dursun. AKP İstanbul İl teşkilatı yaklaşık 1,5-2 yıl önce inşaatına Sütlüce'de başlamış olan bir yere taşıdı. Şu anda da orada bulunuyor.

Böyle bir anlayış böyle bir iftira olur mu? Ondan sonra diyoruz ki; 'Bu yalan yanlış haberi yapan gazeteleri almayın'. Diyorlar ki; 'Bunlar medyaya karşı'. Bu tür medyaya karşıyız. Bunlar bizimle ilgili birkaç tane olumlu haber yapan gazetelere yandaş medya diyorlar. Peki siz kimin medyasısınız? CHP'nin medyası! Bunlar da CHP'nin medyası bu aralar iyi paslaşıyorlar.

CHP'den öğreniyoruz

İstanbul, Ankara İzmir'de iyi anlaşıyorlar. AKP'yi millet kurdu, bu medya değil. Medya patronları değil. Farkımız bu. Keşke basın özgürlüğünün yanında basın ahlakında da bahsetseler. Özgürlükleri sadece birileri için değil herkes için söyleseler, savunabilseler. Anamuhalefet lideri hálá bizi yandaş medya üretmeyle suçlamaya çalışıyor. Önce sen yandaş medyalarından bir arın da ondan sonra ne konuşulacağını senle beraber oturalım konuşalım. Yandaş medyanın ne olduğunu nasıl olduğunu nasıl üretildiğini biz sizlerden öğreniyoruz."

Hürriyet

İlgili haber

Olaylı arsa Futbol Federasyonu'na bağışlandı