03 / 07 / 2024

Fabay Kuşadası Evleri'nde yaz kampanyası! 36 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Fabay Kuşadası Evleri'nde yaz kampanyası! 36 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Firma: Fabay İnşaat

Proje: Fabay Kuşadası Evleri

Fabay İnşaat tarafından Kuşadası'nda inşa edilen Kuşadası Evleri'nde yaz kampanyası başladı. Fabay Kuşadası Evleri'nde sıfır faiz 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.



Fabay İnşaat imzasıyla  Kuşadası'nda inşa edilen Kuşadası Evleri'nde yaz kampanyası başladı. Yüzde 19 peşinat 36 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta olan Kuşadası Evleri'nde yerinizi alın. 

Fabay Kuşadası Evleri, minimal modern mimarinin örneklerinden biri olup ,sade hatlar ve pastel renklerin tasarımı ve kıyı beldesi Kuşadası’nın doğal güzelliklerini birarada barındırarak konut sahiplerine benzersiz bir yaşam alanı sunuyor.

Kuşadası Evleri projesinde toplam 89 konut bulunuyor. 25 bin 183 metrekare arsa üzerinde yükselen FABAY Kuşadası Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 gibi çeşitli daire tipleri bulunuyor. 

Fabay Kuşadası Evleri doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Yemyeşil bahçeleri ve peyzaj düzenlemeleri ile her günü adeta bir tatil havasında bir yaşam alanı sunuyor.

Fabay Kuşadası Evleri nde yaz kampanyası! 36 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

FABAY KUŞADASI EVLERİ SOSYAL ALANLAR!

Fabay Kuşadası Evleri'nde sosyal alanları, konut Yürüyüş yolları, ve spor alanları sayesinde doğayla bütünleşerek sağlıklı ve aktif bir yaşam sürdürme imkanı sunuyor.

Aynı zamanda Aquapark alanı, hem çocukların hem de yetişkinlerin eğlenceli zaman geçireceği bir alan olacak. Kaydıraklar, yüzme havuzları ve su oyunları gibi birçok aktivite seçeneği de yer alıyor.  

Fabay Kuşadası Evleri nde yaz kampanyası! 36 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

FABAY KUŞADASI EVLERİ NE KADAR? 2 TEMMUZ 2024 KONUT FİYAT LİSTESİ!

Fabay Kuşadası Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. Fabay İnşaat, yaz kampanyası kapsamında yüzde 19 peşinat 36 ay vade sıfır faiz fırsatı snuyor. 

Proje şu anda inşaat aşamasında olup anahtar teslimlerinin Ocak 2026'da yapılması planlanıyor.

WEB: https://fabaylife.com/
TEL:444 96 31

Fabay Kuşadası Evleri'nde 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Fethiye FABAY Kızılada'da yaşam başladı!

projeye sor



Geri Dön