27 / 04 / 2024

Faizsiz ev almanın şartları neler?

Faizsiz ev almanın şartları neler?

Ev sahibi olmanın farklı yolları bulunuyor. Tasarruf birikimi yapabilir, bankalardan konut kredisi çekebilir ya da farklı yöntemleri bulunan aracı kurumlarla, faiz sistemine bulaşmadan ev satın alabilirsiniz. Peki faizsiz ev sahibi olmanın şartları neler?



Herkes bir ev sahibi olma hayali kuruyor. Birçok insanın ev almak için yeterli miktarda birikimi bulunmayabiliyor. Konut kredisi çekmek de istemeyen vatandaşlar, faizsiz ev almanın yöntemlerini araştırıyor.

61 Saat'te yer alan habere göre; bir ev satın almak, belki de hayatta verilen en önemli kararlardan biri. Bu yüzden ev alma sürecinde, sağlam ve emin adımları atabilmek için farklı alternatiflerin öğrenilmesi ve değerlendirilmesi gerekmekte.

Faizsiz Ev Satın Alma 

Ev sahibi olmanın farklı yolları bulunuyor. Tasarruf birikimi yapabilir, bankalardan konut kredisi çekebilir ya da farklı yöntemleri bulunan aracı kurumlarla, faiz sistemine bulaşmadan ev satın alabilirsiniz.

Bankaların konut kredisinden yararlanarak ev alma aşamasına geçmek yerine, faizsiz ev satışı yapan kurumsal firmalar mevcut. Bankadan kredi kullanmadan ve faiz ödemeden ev almak hem bütçenizi yormaz hem de daha güvenilir ve kısa yoldan ev sahibi olabilirsiniz. 

Faizsiz ev satışı yapan firmalar, kendi içlerinde oluşturdukları sistem dolayısıyala konut kredisi almadan ve faiz yükü olmadan, konutu gerçek değerinde alma olanağı sağlıyor.

Faizsiz ev kredisi alarak, ev sahibi olmak isteyen kişilerin, uygulaması gereken şartlar bulunmakta.

Faizsiz ev kredisi almak için şartlar şu şekilde:

18 yaşını doldurmuş olmak 

Belli bir gelir sahibi olmak 

Gelirinizin, alacağınız konutun taksitlerini karşılayabilir olması gerek 

Bu şartları sağlayan kişiler, aracı kurumlar sayesinde faizsiz ev kredisine başvuru yapabilir. 

Faizsiz ev almak için neler yapılır?

Faizsiz ve peşinatsız ev alma sistemine ilgi artıyor!

 


Geri Dön