Kent Haberleri

Faizsiz evlilik kredisi almak isteyenler dikkat! 150 bin TL evlilik kredisi ne zaman verilecek, başvuruları başladı mı?

Yeni evleneceklere faizsiz evlilik kredisinin ne zaman verileceği merak ediliyor. Faizsiz evlilik kredisi almak isteyenler dikkat! 150 bin TL evlilik kredisi ne zaman verilecek, başvuruları başladı mı?  Yeni evlenecek çiftler ''Evlilik kredisi başvuruları başladı mı?'' sorusunu araştırıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından AK Parti Seçim Beyannamesi olarak açıklanan faizsiz evilik kredisinde detaylar araştırılıyor. Yeni evlenecek çiftler ''Evlilik kredisi başvuruları başladı mı?'' sorusunu araştırıyor. Faizsiz evlilik kredisi almak isteyenler dikkat! İşte faizsiz evlilik kredisinde son dakika gelişmesi...

150 BİN TL EVLİLİK KREDİSİ VERİLECEK!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı esnasında yeni evleceklere faizsiz kredi verileceği açıklanmıştı.

 

Erdoğan yeni evlenen çiftlere faizsiz toplamda 150 bin TL evlilik kredisi vereceklerini duyurmuştu.

Peki evlilik kredisi ne zaman verilecek? Evlilik kredisi başvuru tarihleri belli oldu mu? Faizsiz evlilik kredisinde tarih açıklandı mı? İşte ayrıntılar...

EVLİLİK KREDİSİ NE ZAMAN VERİLECEK? BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Evlilik kredisiyle ilgili şu açıklama yapıldı: "Yeni evlilikleri teşvik etmek üzere, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi vereceğiz.

 Ayrıca, Aile ve Gençlik Bankasının faaliyetleri arasında, çocukların eğitimi başta olmak üzere aile kurumunu koruyan ve güçlendiren çeşitli hizmetler de desteklenebilecektir.

 

Bu üç unsurlu programın Gelir Tamamlayıcı Aile Destek Sistemi ile uyumunu gözetecek, programlar arasındaki dengeyi, çalışma hayatında yer almayı caydırmayacak bir seviyede kuracağız.

Sosyal destek programlarımız ekonomik ve sosyal yan etkileri de dikkate alınarak gözden geçirilecek, aile bütünlüğünü koruyucu ve geliştirici vasfı güçlendirilecektir.

 

Sosyal yardımlardan yararlanma koşullarını standardize edeceğiz. Annelere olduğu gibi babaların da esnek çalışma imkanlarını genişleteceğiz. Kadın ve erkeğin evlilik bağıyla kurulan aileyi her türlü zararlı eğilimden koruyucu tedbirler alacağız." denildi. Evlilik kredisinin ne zaman ödeneceğine dair henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Çeyiz hazırlığı yapanlar müjde! Devlet faizsiz evlilik kredisi verecek! 150 bin TL'den kimler faydalanacak?

150 bin liralık kredide tarih belli oldu mu? 3 ay sonra...

Faizsiz evlilik kredisi nedir? 150 bin TL evlilik kredisinden kimler yararlanacak, ödeme koşulları neler?