21 / 06 / 2024

Faizsiz kredi ve 100 bin TL nakit desteği ile Renault Austral sahibi olabilirisiniz...

Faizsiz kredi ve 100 bin TL nakit desteği ile Renault Austral sahibi olabilirisiniz...

Renault, yeni nesil SUV modeli Austral için cazip finansman seçenekleri sağlıyor. Sınırlı sayıda geçerli olan bu kampanya kapsamında hem nakit alım desteği ve hem de faizsiz kredi imkanından faydalanabilirsiniz.



Renault, 2024 model Renault Austral Techno Esprit Alpine Mild Hybrid 160 hp, avantajlı finansman seçenekleri ile piyasaya sürdüğünü duyurdu. Böylece, bu yenilikçi model, hem çevreci hem de ekonomik özellikleri ile ön plana çıkıyor. Bu özel kampanyanın detayları.

CAZİP FİNANSMAN FIRSATLARI

Renault, yeni Austral modeli için otomobil tutkunlarına özel finansman seçenekleri sunuyor. milligazete.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Kampanya dahilinde, 100 bin TL’ye varan nakit alım desteği ve 200 bin TL’lik, faizsiz kredi imkanı da sağlıyor.

Fakat bu fırsatlardan yararlanmak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor; çünkü teklif sınırlı sayıda araç için geçerli. Renault Finans, bireysel müşteriler için özel olarak tasarlanmış kolay ödeme planları sunuyor. 200.000 TL kredi kullanarak, aylık 16 bin 888 TL taksitlerle yeni bir Renault Austral sahibi olabilirsiniz.

Faizsiz kredi ve 100 bin TL nakit desteği ile Renault Austral sahibi olabilirisiniz...

ÇEVRECİ VE EKONOMİK PERFORMANS

Renault Austral Techno Esprit Alpine Mild Hybrid 160 hp, 142-143 g/km CO2 emisyon değeri ve 100 km’de 6,3 litrelik birleşik yakıt tüketimi ile çevre dostu bir seçenek sunuyor. Bu özellikler, çevreye duyarlı ve yakıt ekonomisi arayan sürücüler için ideal.

KAMPANYA KOŞULLARI VE SÜRESİ

Bu avantajlı kampanya, 30 Haziran 2024 tarihine kadar geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Renault, kampanyanın bitme tarihini ve kampanya şartlarını değiştirebilir. Yeni Renault Austral ile yollarda yeni bir dönem başlıyor. Siz de bu dönemin parçası olmak için Renault yetkili satıcılarına başvurabilirsiniz. Öte yandan kaydedilen finansman kampanyaları diğer kampanyalarla birleştirilemez ve kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. 30 Haziran 2024 tarihine kadar en yakın Renault yetkili satıcısına başvurarak detaylı bilgi edinebilir ve hayallerinizdeki araca kolayca sahip olabilirsiniz.

Renault Austral 100 bin TL nakit destekle satışta! Sıfır araç alacaklara müjde: Renault Austral 2024 fiyat listesi! 

Renault’ta birçok modelde "Nisan" fiyatları belli oldu!

Renault Austral 200 bin TL kredi fırsatıyla satışta! Austral fiyat listesi Nisan 2024!

Renault Austral Mart 2024 fiyatları ne kadar? 75 bin TL'lik destek müjdesi! SUV arayanlar dikkat! 


Geri Dön