Ekonomi

Faizsiz kredi veren bankalar hangisi? Hangi bankadan faizsiz kredi alınır?

Son günlerde büyüyen maddi sıkıntılardan dolayı kendilerine çıkar yol bulmak isteyen vatandaşlar faizsiz kredi veren bankaları araştırıyorlar. Sizde hangi bankadan faizsiz kredi alınır? Sorusuna cevap arıyorsanız, detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.Bankalar aracılığıyla ihtiyaç duyulan nakit miktarı kolay ve hızlı bir şekilde çekilebiliyor

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için güvenilir bir kaynak olan bankalar, çeşitli kampanyalarla yardımcı oluyor. Bankalar aracılığıyla ihtiyaç duyulan nakit miktarı kolay ve hızlı bir şekilde çekilebiliyor. Vatandaşlar için en önemli konu ise faizsiz ihtiyaç kredisi alma imkânı.

Faizsiz ihtiyaç kredisi, mal veya hizmet satın alırken taksitler halinde geri ödeme yapmak gibidir ve bu durum vatandaşlar için büyük bir avantaj sağlar. Ancak faizli kredi kullanımında, geri ödenecek tutar en az 3-5 bin TL daha yüksek olabiliyor.

Garanti BBVA, Akbank, Yapı Kredi Bankası, Kuveyt Türk ve QNB Finansbank gibi bankalar, vatandaşlara faizsiz ihtiyaç kredisi sağlama imkânı sunuyor. Bu bankalar aracılığıyla, 85 bin TL'ye kadar nakit ihtiyacı karşılanabilir ve geri ödeme sürecinde faiz ödemesi yapılması gerekmez.

 

Hangi banka faizsiz kredi imkânı sunuyor?

Akbank, Garanti Bankası, Kuveyt Türk, QNB Finansbank ve Yapı Kredi Bankası, faizsiz ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında yer almaktadır. Bu bankalar aracılığıyla, vatandaşlar ihtiyaç duydukları nakit miktarını faizsiz şekilde kullanabilirler.

Kuveyt Türk'te, "İhtiyaç Kartı" sahibi olan herkes, yeni müşteri olmalarına gerek kalmadan faizsiz kredi imkanından yararlanabilir. Diğer bankalar içinse "Yeni Müşterilere Özel" şartı bulunmaktadır. Bu şekilde hem kendi adınıza hem de yakınlarınızın adına faizsiz kredi çekebilirsiniz ya da mevcut ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

 

 

Faizsiz ihtiyaç kredi çekince ödeme planı nasıl olur?

Garanti BBVA, Kuveyt Türk, QNB Finansbank ve Türkiye İş Bankası gibi faizsiz kredi sunan bankaların vade sayısı birbirinden farklıdır. İş Bankası hariç diğer bankalar 6 ay vade ile kredi sunarken Türkiye İş Bankası, faizsiz ihtiyaç kredisi için geri ödeme süresi olarak 5 ay sunmaktadır.

İhtiyaç kredisi kapsamında Garanti BBVA faizsiz nakit desteği için iki seçenek sunmaktadır: "Faizsiz ihtiyaç kredisi" ve "Faizsiz taksitli nakit avans". Her iki seçenekte de toplamda 10 bin TL olarak, 12 ay geri ödeme süresiyle kullanılabilen bir nakit desteği sağlanmaktadır.

Kuveyt Türk, QNB Finansbank, Yapı Kredi ve Türkiye İş Bankası da "Faizsiz taksitli nakit avans" seçeneği sunmaktadır. Bu bankalardan alınan faizsiz nakit desteğinin geri ödeme süresi de 6 aydır.

Aile Koruma Kalkanı Programı’nın detayları netleşti! Ev hanımlarına erken emeklilik, 150 bin TL faizsiz kredi imkanı!

Çocuklu ailelere erken emeklilik ve faizsiz kredi fırsatı! 12 bin 800 destekten hemen yararlanın!

İş bankası faizsiz 20 bin TL verecek!