02 / 05 / 2024

Faizsiz masrafsız 10.000 TL nakitiniz olsun ister misiniz? Garanti BBVA'nın bu kampanyasını kaçırmayın! 1 gün kaldı

Faizsiz masrafsız 10.000 TL nakitiniz olsun ister misiniz? Garanti BBVA'nın bu kampanyasını kaçırmayın! 1 gün kaldı

Garanti BBVA Mobil’den banks müşterisi olana ve bireysel kredi kartı başvurusu yapana, 10.000 TL veriyor.  6 ay taksitle yaralanabileceğiniz bu kampanyadan faydalanmak şartları öğrenmek için haberimizi okuyun.



Kimler Faydalanabilir?

Kampanyadan Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” alamasından ilerleyerek ilk defa Temassız Müşteri Olma Teknolojisi  ile süreci bitiren müşterilerimiz kredi kartı başvuruları onaylandığında yararlanabilir.


Kampanya Detayları:

Kampanya 1 – 31 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyadan faydalanabilmek için müşteri olma aşamasının Garanti BBVA Mobil aracılığı ile tamamlanması gerekiyor. Herhangi bir nedenden dolayı uzaktan müşteri olma aşamasının Garanti BBVA Mobil aracılığı ile bitirilememesi ve aşamanın şubede devam etmesi durumunda kampanya dışı kalır.

Kampanyadan Garanti BBVA Mobil aracılığı ile müşterimiz olduktan sonra 14 günlük bir zaman zarfı içerisinde Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş  aracılığı ile bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler, kredi kartı başvurularının tasdiklenmesi ve kartlarının açılması durumunda yararlanabilecektir.

Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş aracılığı ile tamamlanacak kredi kartı başvuruları için geçerlidir.

Faizsiz masrafsız 10.000 TL nakitiniz olsun ister misiniz? Garanti BBVA nın bu kampanyasını kaçırmayın! 1 gün kaldı

Kampanya tanımı kredi kartı başvurusu tasdiklendikten 1 gün sonra yapılacaktır.

Taksitli Nakit Avans kampanyasından yararlanabilmek için kredi kartının şifresinin tespit edilmesi ve kullanıma açık olması gerekmektedir. 

Şifresi belirlenmemiş ve henüz kullanıma açılmamış kartlar kampanya dışıdır.

Kampanya dahilinde kredi kartı 1 Ocak – 31 Ocak 2023 tarihleri arasında açılan müşteriler 28 Şubat 2023 tarihine kadar faizsiz Taksitli  Nakit Avans avantajından yararlanabilecektir.

Kampanya bağlamındaki faizsiz Taksitli Nakit Avans kredi kartı açılışından sonra sadece 1 kez kullanılabilecektir.
Kampanya dahilinde en yüksek 10.000 TL Taksitli Nakit Avans 6 taksit ile kullanılabilir.

10.000 TL’den yüksek tutarlı veya 6 taksitten değişik vadelerde yapılan Taksitli Nakit Avans çekimlerinde çekilen meblağın tümü için güncel nakit avans faizi uygulanacaktır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön