Genel

Faizsiz taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Satışı gerçekleştirilen konutların yüzde 14,8'i inşaatı tamamlanmış, yüzde 85,2'si ise inşaatı tamamlanmamış konutlardan oluşuyor. Bazı firmalar vatandaşı banka ile muhatap etmeden senet yoluyla daire sahibi olmasını sağlıyor...

Satışı gerçekleştirilen konutların yüzde 14,8'i inşaatı tamamlanmış, yüzde 85,2'si ise inşaatı tamamlanmamış konutlardan oluşuyor. Satışta olan Türkiye geneli markalı konut projelerinin oda tipleri incelendiğinde, konutların ağırlıklı olarak 3+1,2+1 ve 1+1 tipinde oldukları gözlemleniyor. Bu üç konut tipinin toplamı piyasanın yüzde 83,91'ini oluşturuyor. Bazı firmalar vatandaşı banka ile muhatap etmeden senet yoluyla daire sahibi olmasını sağlıyor. 


DUMAN KAYA İNŞAAT PROJELERİ

Dumankaya İnşaat'ın satışta olan projelerin sayısı neredeyse 10'u buluyor. Farklı kampanyalan ile herkesin ev sahibi olmasını amaçlayan Dumankaya inşaat, istanbul'un farklı semtlerinde inşaatı devam eden ve 2014'te teslim süreci başlayacak olan tüm projelerinde vatandaşı banka ile muhatap etmeden tapu sahibi yapacak kampanyalı satışlarına devam ediyor. 


Yeni Akit Gazetesi