28 / 04 / 2024

Fakir kafa yapısı ile zengin kafa yapısı arasındaki fark!

Fakir kafa yapısı ile zengin kafa yapısı arasındaki fark!

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran şimdi de fakir kafa yapısı ile zengin kafa yapısı arasındaki farkı açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı...



Yatırımcılara verdiği tavsiyelerle dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran'dan yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran şimdi de fakir kafa yapısı ile zengin kafa yapısı arasındaki farkı açıkladı. 

Ekonomist Mert Başaran resmi X hesabı https://twitter.com/MertBasaran_inv üzerinden yaptığı paylaşımda fakirlerin borç alarak sıfır araba peşinde hayatlarını ipotek ederken, gerçek zenginlerin eski araç kullandığını söyledi. Mert Başaran paylaşımında  Murat Ülker'in 2010 model Toyota kullandığını belirterek, "Bu örnek gibi kaç kişi biliyorum, umurlarında değil 2010 araba kullanıp gemi alıyor! Zengin kafa yapısı ve fakir kafa yapısı başkadır." ifadelerini kullandı.


Mert Başaran'ın paylaşımı şu şekilde:

Fakirler borç alarak sıfır araba peşinde hayatlarını ipotek ederken, gerçek zenginler eski araç kullanır diyorum hep! Bu da Murat Ülker, 2010 model Toyota kullanıyor! Bu örnek gibi kaç kişi biliyorum, umurlarında değil 2010 araba kullanıp gemi alıyor! Zengin kafa yapısı ve fakir kafa yapısı başkadır.

 

Peki vatandaşların bu konu ile ilgili düşüncesi ne? İşte Mert Başaran'ın paylaşımına gelen yorumlar...

 

 

 

 

 

 

SED ödemeleri zamlı olarak güncellendi! SED yardımları ne zaman yatacak? 

Emekliler merakla bekliyor! Emekliye seçim öncesi bir zam daha gelir mi?

Trakya'da arsa ve konutlar çok cazip! İlgi Trakya'ya yöneldi!


Geri Dön