Beyaz Eşya

Fakir rondo ve doğrayıcıda Kasım'a özel fiyat; Fakir Atomic Rondo'nun peşin fiyatı 919 TL! İşte 18 Kasım 2022 fiyatları

Pratikliği ve fonksiyonel oluşuyla mutfaktaki doğrama işlemlerini kısa sürede yapan Fakir Atomic Rondo Rosie ve Fakir Handly Manuel Doğrayıcının Kasım ayına ilişkin cazip fiyatları belli oldu. İster peşin ister taksitli alın. İşte detaylar...Küçük ev aletleri ile en zorlu işler bile çok daha kısa sürede yapılabilir

Doğrayıcı modelleri eskiden çok daha standart modellerde görülürken şimdilerde çok farklı şekillerde karşımıza çıkıkıyor.

Küçük ev aletleri ile en zorlu işler bile çok daha kısa sürede yapılabilir. Doğrayıcı cihazlar, bu açıdan mutfakla uğraşan kişilerin en büyük yardımcısı konumunda. Bu sayede geri kalan zamanı ailenize veya sevdiklerinize rahatlıkla ayırabilirsiniz. Atomic rondo çeşitleri ile en zorlu doğrama işlemlerini kısa sürede gerçekleştirebilir ve yemek yapmanın tadını daha çok alabilirsiniz. En sevilen modeller arasında olan atomic rondo çeşitleri ile her yemek daha kolay ve pratik. 1 litre hacimli haznesi ile kalabalık sofralar için hazırlanan yiyecekleri bir arada yapabilirsiniz. Güvenlikli emniyet sistemi ile oluşabilecek kazaların kolaylıkla önüne geçebilirsiniz. Farklı ve canlı renkleri ile de mutfağınıza hareket katacak olan rondo modelleri mutfağınızdaki en sevilen yardımcınız olmaya aday.

Peki Fakir Atomic Rondo Rosie 2022 Kasım ayında ne kadara satılıyor? Fakir Atomic Rondo Rosie’nin indirimli satış fiyatı kaç TL? İşte detaylar...

Fakir Atomic Rondo Rosie

Peşin Fiyat : 919,00 Türk Lirası

Taksitli Fiyat : 1029.28 Türk Lirası

Fakir Atomic Rondonun bıçakları paslanmaz çelikten üretiliyor. Paslanmaz çelik bıçakları sayesinde uzun ömürlü kullanım sunan ürünün 1 litrelik kapasitesi sayesinde daha fazla yiyeceği aynı anda doğrayabiliyorsunuz. Cihaz tek tuşa basarak çalışıyor. Fakir Atomic Rondo, gelişmiş tasarımıyla mutfağınızda fazla alan kaplamazken ürünün çalıştığı esnada hareket etmemesi için sıkıca tutan kaymaz ve plastik bir tabana sahiptir. Bu sayede doğrama işlemi sırasında cihazın hareket etmemesi sağlanır ve güvenli bir şekilde işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Fakir Handly Manuel Doğrayıcı

Peşin Fiyat : 329,00 Türk Lirası

Taksitli Fiyat : 368.48 Türk Lirası

Fakir Handly Manuel Doğrayıcı, 500 ml kapasitesiyle içerisine birçok sebzeyi sığdırabilecek kapasitede.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.fakir.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Kasım 2022 tarihinde saat 23:05'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.62 Türk Lirası, euro 19.24 Türk Lirası, altının gramı ise 1049 Türk Lirası değerinde.